Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Locuri de munca > Stiri Locuri de munca
A   A   A

Ti-ai pierdut jobul? 5 profesionisti te ajuta, gratuit, sa te reangajezi rapid

Ti-ai pierdut jobul? 5 profesionisti te ajuta, gratuit, sa te reangajezi rapid
Foto: Arhiva Pixabay
Daca ai ramas de curand fara serviciu, nu te mira daca inca nu ti-ai revenit din soc. E si firesc sa iti fie greu acum. Exista insa solutii pentru a depasi mai usor acest momentul dificil si sa-l transformi intr-o oportunitate. 5 profesionisti au pregatit deja un proiect prin care sa te ajute, gratuit, sa iti gasesti rapid de munca si sa iti vezi mai departe de viata.
Cand a vazut cat de multi oameni raman fara job, din cauza panemiei, Roxana Lungu - specialist cu 16 ani de experienta in domeniul resurselor umane - a decis sa ajute. Si cum ar fi putut-o face mai bine decat punandu-si experienta la dispozitia celor care au acum nevoie de sprijin.

Asa ca, alaturi de alti 4 specialisti din domenii diverse, Roxana Lungu ajuta acum prin intermediul proiectului "Angajabilitatea in 3 pasi".

Acesta este menit sa le ofere sprijin eficient si gratuit pentru reangajare celor care au ramas de curand fara serviciu.

Iata cine sunt si ceilalti 4 specialisti care doneaza timp si cunostinte acumulate in ani de munca pentru a te ajuta sa iti gasesti un job nou:
- Stefania Gherman. Este specialist in vanzari. A inceput sa lucreze in domeniu din 2008. De atunci a crescut constant, asigurand cea mai buna grija fata de client si construind relatii temeinice cu fiecare partener cu care a lucrat. Cu un Master in Drept, si multe programe de dezvoltare personala, ea va arata in acest program cat de importanta este dezvoltarea cu potentialii angajatori a unei relatii sanatoase.

- Catalina Gardescu Licentiata in Comunicare si Relatii Publice din 2001, Catalina este in prezent Director de Marketing si Comunicare la Scoala Americana Internationala din Bucuresti, unde are in grija tot portofoliul de comunicare, fie ca este vorba de publicatii, comunicare virtuala, mesaje electronice sau carti.

Zilnic interactioneaza cu oameni din peste 60 de nationalitati si conduce o echipa formata din cetateni a 5 tari. In cadrul proiectului, Catalina va aduce idei de comunicare in procesul de angajare, strategii prin care cei ce se reinventeaza isi pot pune in valoare punctele forte, valoarea unica si realizarile.

- Paul Olteanu. Este Master Trainer & Executive Coach si fondatorul proiectului. Paul este intruchiparea perseverentei si dezvoltarii profesionale si personale continue, expertiza lui fiind focusata pe procesele de comunicare, neurostiinta si procesele de transformare, atuuri pe care le va aduce cu maiestrie si in cadrul acestui program.

- Serban Paslaru. Este par ...citeste mai departe despre "Ti-ai pierdut jobul? 5 profesionisti te ajuta, gratuit, sa te reangajezi rapid" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 29 Aprilie 2020, ora 20:27

 Articol citit de 352 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor