Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Macroeconomie > Stiri Macroeconomie
A   A   A

Booking.com va deschide în România un centru regional. Compania vrea să angajeze 700 de oameni

Booking.com va deschide în România un centru regional. Compania vrea să angajeze 700 de oameni
Camera de hotel FOTO Pixabay
Gigantul Booking.com, platforma de rezervări de spaţii de cazare online, este în proces de închiriere a unui nou sediu în România în zona Tineretului din Bucureşti, unde vrea să amenajeze un centru regional de servicii, pentru care vor lucra peste 700 de angajaţi, potrivit unor surse din piaţa imobiliară, citate de Profit.ro.
Booking.com este un instrument de management hotelier folosit de către cei care deţin şi/sau administrează unităţi de cazare pentru a le permite utilizatorilor efectuarea şi gestionarea rezervărilor online.
Lansată în 1996, platforma furnizează peste 28 de milioane de anunţuri, în 43 de limbi, având în acest an venituri estimate să depăşească 9,2 miliarde dolari.

Compania este acum în proces de închiriere a unui spaţiu, cu o suprafaţă de peste 9.000 de metri pătraţi, în complexul de birouri U Center al dezvoltatorului imobiliar Forte Partners, controlat de fraţii libanezi Johny şi Jihad Jabra, potrivit mai multor surse din piaţa imobiliară, conform Profit.ro.

Suprafaţa pe care Booking.com o închiriază pentru noul centru regional de servicii este pretabilă pentru un număr de peste 700 de angajaţi. ...citeste mai departe despre "Booking.com va deschide în România un centru regional. Compania vrea să angajeze 700 de oameni" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 20 Decembrie 2021, ora 09:56

 Articol citit de 654 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor