Intalnire intre premier, primarul ales al Capitalei si ministrul Transporturilor. Orban: "Actuala centura va fi largita"

Vineri, 02 Octombrie 2020, ora 11:17
782 citiri
Intalnire intre premier, primarul ales al Capitalei si ministrul Transporturilor. Orban: "Actuala centura va fi largita"
Ludovic Orban este premierul Romaniei FOTO Guvern

Premierul Ludovic Orban, primarul ales al Capitalei Nicusor Dan si ministrul Transporturilor, Lucian Bode s-au intalnit vineri, 2 octombrie 2020, pentru a discuta despre proiectele de infrastructura.

Principalele declaratii:

Ludovic Orban:

- Incepand cu 27 septembrie, lucrurile s-au schimbat radical. Avem un primar general serios.

Reafirm angajamentul nostru de a sustine toate proiectele initiate.

- Reafirm angajamentul de a obtine finantari pentru toate aceste proiecte. Trebuiau facute de acum 10 ani, 12 ani, 15 ani. Din pacate oamenii au fost preocupati doar de imaginea lor si nu au facut.

- In ceeea ce priveste centura Capitalei, pe langa largirea la 4 benzi in zona de nord, am discutat si largirea la 4 benzi si in zona de sud astfel incat sa creasca mobilitatea si in aceasta zona.

- vom continua cu primarul general inventarierea proiectelor comune. Guvernul pe care-l conduc este un parterer loial si profesionist pentru rezolvarea problemelor Bucurestiului.

Nicusor Dan:

- Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe dintre lucrurile pe care vrem sa le facem pentru mobilitatea lucrurilor in Capitala tine de colaborarea cu MT.

- Trebuie sa avem marile parcari la intrarea in oras pentru a lua presiunea de pe trafic, trebuie sa avem soseaua de centura.

- Am vorbit de stadiul Soselei de Centura, de stadiul Autostrazii de Centura, am vorbit de metroul de suprafata.

Lucian Bode:

Am prezentat planul pentru infrastructura de transport pe urmatorii 10 ani.

- Stire in curs de actualizare- ...citeste mai departe despre "Intalnire intre premier, primarul ales al Capitalei si ministrul Transporturilor. Orban: "Actuala centura va fi largita"" pe Ziare.com

#NIcusor Dan, #Ludovic Orban, #infrastructura, #lucian bode , #Stiri Macroeconomie