Investitiile in bitcoin si in tehnologia blockchain reprezinta viitorul

Joi, 24 Iunie 2021, ora 14:56
1276 citiri
Investitiile in bitcoin si in tehnologia blockchain reprezinta viitorul
bitcoin FOTO: pixabay.com

Tranzactiile din reteaua bitcoin sunt independente si functioneaza oriunde si oricand. Tranzactiile online sunt disponibile oricaror persoane sau entitati interesate de achizitionarea acestora la bursele de criotomonede de a cumpara bitcoin. Nu este necesar un cont bancar pentru a detine astfel de monede virtuale.

Avantajele utilizarii acestei platforme sunt multiple:

  • Poti utiliza moneda locala in achizitia crioptomonedelor direct din propriul tau cont.
  • Poti realiza transferuri postate 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, fara taxe suplimentare.
  • Retragerile de la bancomate se poate face imediat din toate ATM-urile disponibile;

In plus, nu trebuie sa-ti faci griji legate de pierderea sau folosirea abuziva a datelor tale personale, deoarece platforma asigura criptarea datelor personale din sistem. Conectarea la bursele de criptomende este autorizata prin protectia multi-Sig si este asigurate pe milioane de dolari. De asemenea, orice tranzactie pe bursele de criotomonede de a cumparara bitcoin cu cardul necesita multe autorizatii fizice de dispunere de aceste fonduri.

Care este diferenta dintre bitcoin si blockchain?

Majoritatea oamenilor confunda cele doua notiuni, ceea ce este complet gresit. Daca despre bitcoin si bursa criptomonede se cunosc destul de multe informatii, ce este blockchain? ramane un mister. De aceea, e important sa intelegem mai intai acest concept al viitorului.

Blockchain este noua tehnologie permite tranzactii globale mai rapide si mai sigur, care la randul lor sustin o economie mai conectata si potential mai echitabila. Ea schimba modul in care este creata o baza de date. Acesta isi propune o tehnologie de registru descentralizata si distribuita in care toate datele sunt stocate in blocuri care sunt conectate intr-un lant masiv de blocuri distribuit pe mii de servere din intreaga lume. Nicio institutie nu are control asupra retelei, dar autoritatea este impartita tuturor membrilor.

Utilitatea viitoare a tehnologiei blockchain

Tehnologia blockchain este mai mare decat tot ce inseamna sectorul financiar. Poate fi utilizat pentru tranzactii pe mai multe niveluri, unde vizibilitatea trebuie sa fie ridicata. Tehnologia blockchain face un marcaj in istoria omenirii, deoarece permite transformarea digitala si transparenta in toate sectoarele. Investitia blockchain ar putea schimba jocul si, in ciuda faptului ca pretul activelor cripto a crescut in ultimii doi ani, s-ar putea sa fie inca loc mult mai mare pentru castiguri. Toate bursele de criotomonede ofera posibilitatea de a cumparara bitcoin cu cardul.

Daca vei intelege ca aceasta tehnologie este capabila sa transforme lumea, vei veti gasi investitiile in tehnologia blockchain si in bitcoin ca fiind foarte atractive.

#bitcoin, #blockchain, #tehnologia blockchain , #Stiri Macroeconomie