Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Macroeconomie > Stiri Macroeconomie
A   A   A

Încep lucrările de refacere a pavajului din Centrul Vechi al Capitalei. Anunțul primarului Nicușor Dan

Încep lucrările de refacere a pavajului din Centrul Vechi al Capitalei. Anunțul primarului Nicușor Dan
Nicușor Dan în Centrul vechi FOTO Facebook/ Nicușor Dan
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat luni, 16 mai, începerea lucrărilor de refacere a pavajului de pe străzile din Centrul Vechi. Lucrările vor dura până în a doua jumătate a lunii iunie.
„După ce, timp de mulţi ani de zile, nu s-a făcut nicio intervenţie serioasă la infrastructura străzilor din Centrul Vechi, azi am început lucrările de refacere a pavajului în această parte a oraşului. Se lucrează deja în mai multe zone – în zona Hanul lui Manuc, dar şi pe strada Lipscani (zona statuii Lupoaica) sau pe strada Şelari. Lucrările vor dura câteva săptămâni, astfel încât în a doua jumătate a lunii iunie vom finaliza reparaţiile pe care ni le-am propus pe toate cele 14 străzi”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.
El a mai spus că este vorba de lucrări executate de firmele Apolodor şi Delta ACM în baza garanţiilor, iar Primăria generală nu plăteşte bani pentru ele.

„Simultan cu aceste lucrări, reparăm sau înlocuim mobilierul urban din Centrul Vechi”, a adăugat edilul general. ...citeste mai departe despre "Încep lucrările de refacere a pavajului din Centrul Vechi al Capitalei. Anunțul primarului Nicușor Dan" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 16 Mai 2022, ora 16:58

 Articol citit de 794 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor