Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Macroeconomie > Stiri Macroeconomie
A   A   A

Atenție la SMS-urile false venite pentru plata energiei electrice. E.ON România: ”Nu dați curs acestor invitații”

Atenție la SMS-urile false venite pentru plata energiei electrice. E.ON România: ”Nu dați curs acestor invitații”
Mesaj pe Whatsapp FOTO: pixabay.com
E.ON Energie Romania isi avertizeaza clientii sa nu ia in considerare si sa nu dea curs mesajelor primite, in ultimele zile, prin intermediul Whatsapp/SMS, in numele companiei, privind necesitatea unei deplasari la magazinele E.ON si depunerea unei cereri, pana la 1 octombrie, pentru a beneficia de schema de sprijin.
"Aceste mesaje nu sunt expediate de E.ON Energie Romania, iar daca primiti mesaje care contin indemnuri de a completa rapid cereri sau de a accesa link-uri, recomandarea noastra este sa NU dati curs acestor invitatii! Specialistii nostri in CyberSecurity investigheaza acest incident pentru a identifica si transmite informatii utile catre institutiile specializate ale statului care sunt autorizate sa ia masuri pentru prevenirea unor situatii similare", anunta compania.
De asemenea, in legatura cu schema de sprijin stabilita de catre statul roman, privind plafonarea preturilor la electricitate si gaze naturale pentru perioada 1 septembrie 2022 - 31 august 2023, informatii corecte si complete pot fi gasite pe pagina de internet, prin accesarea link-ului https://www.eon.ro/plafonare-pret.

Totodata, face urmatoarele precizari pentru clienti: ca persoane fizice, nu e nevoie sa depuneti nicio cerere pentru a beneficia de acest sprijin;

• persoanele juridice, in functie de domeniul de activitate, pot depune o solicitare online, prin accesarea paginii https://www.eon.ro/clienti-business/cerere-oug119; daca este necesar sa veniti in magazinele E.ON, asigurati-va ca v-ati programat vizita care se face exclusiv online, folosind serviciul E.ON eBookingaccesand link-ul https://www.eon.ro/programare-online sau la telefon 0265 208 466. ...citeste mai departe despre "Atentie la SMS-urile false venite pentru plata energiei electrice. E.ON Romania: "Nu dati curs acestor invitatii"" pe Ziare.com

Facebook ShareTweet
 Luni, 03 Octombrie 2022, ora 12:08

 Articol citit de 771 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor