Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Macroeconomie > Stiri Macroeconomie
A   A   A

Răspunsul ministrului Agriculturii când a fost întrebat cât va costa mielul de Paşte: "În momentul de faţă mieii sunt vii"

Răspunsul ministrului Agriculturii când a fost întrebat cât va costa mielul de Paşte: "În momentul de faţă mieii sunt vii"
Mieii vor fi mai scumpi în acest an FOTO Pixabay
Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a afirmat, referindu-se la preţul mielului de Paşte, că va costa "fix cât vom plăti pe el", menţionând că, în funcţie de cerere şi ofertă, se va regla şi preţul.
Adrian Chesnoiu a fost întrebat, miercuri, 16 martie, la finalul şedinţei de Guvern, cât va costa mielul de Paşte, în condiţiile în care unii producători spun că preţul se va dubla.

"Fix exact cât o să plătim pe el. În momentul de faţă mieii sunt vii, nu au fost sacrificaţi şi nu putem să le stabilim preţul în viu la momentul la care discutăm. În funcţie de cererea şi oferta care va exista pe piaţă, se va regla şi preţul", a declarat Adrian Chesnoiu.

Anul trecut, românii nu au mai cumpărat un miel întreg și au ales cantități mai mici.

Pulpele au costat, în medie 30 de lei kilogramul, iar organele folosite pentru drob, în jur de 20 de lei pe kg ...citeste mai departe despre "Răspunsul ministrului Agriculturii când a fost întrebat cât va costa mielul de Paşte: "În momentul de faţă mieii sunt vii"" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 16 Martie 2022, ora 16:02

 Articol citit de 535 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor