Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Macroeconomie > Stiri Macroeconomie
A   A   A

Ministrul Finantelor, Alexandru Nazare: "Numai cu prudenta si monitorizarea permanenta atat a cheltuielilor cat si a veniturilor putem sa atingem tintele prevazute"

Ministrul Finantelor, Alexandru Nazare: "Numai cu prudenta si monitorizarea permanenta atat a cheltuielilor cat si a veniturilor putem sa atingem tintele prevazute"
Alexandru Nazare si Paolo Gentiloni FOTO Facebook/ Alexandru Nazare
Ministrul Finantelor Publice, Alexandru Nazare, a transmis, luni seara, dupa o intalnire cu comisarul pentru economie, Paolo Gentiloni, ca actiunile Guvernului au intarit relatia de incredere cu Comisia Europeana. "Numai cu prudenta si monitorizarea permanenta atat a cheltuielilor cat si a veniturilor putem sa atingem tintele prevazute", a transmis ministrul.
"Masurile adoptate - un pas important pentru sustenabilitatea finantelor publice, parametrii in care am construit bugetul de stat pentru anul in curs, comunicarea constanta la nivel tehnic si politic au fost factori care au intarit relatia de incredere cu Comisia Europeana.

Acestea sunt cateva concluzii dupa o discutie deschisa cu comisarul pentru economie, Paolo Gentiloni, pe care m-am bucurat sa il revad in aceasta seara la Bruxelles", a scris, luni, seara, pe facebook, Alexandru Nazare.
Acesta a precizat ca saptamana viitoare urmeaza publicarea prognozei de primavara a Comisiei Europene.

"Sper ca vestile bune privind evolutia economiei Romaniei sa fie reconfirmate. Numai cu prudenta si monitorizarea permanenta atat a cheltuielilor cat si a veniturilor putem sa atingem tintele prevazute", a mai afirmat ministrul.

Mai multi membri ai Guvernului si premierul Florin Citu vor discuta, in aceasta saptamana, la Bruxelles, proiectele din PNRR. ...citeste mai departe despre "Ministrul Finantelor, Alexandru Nazare: "Numai cu prudenta si monitorizarea permanenta atat a cheltuielilor cat si a veniturilor putem sa atingem tintele prevazute"" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 10 Mai 2021, ora 23:41

 Articol citit de 250 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor