Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Macroeconomie > Stiri Macroeconomie
A   A   A

Un important drum către Bulgaria, deschis circulației în decembrie. Sorin Grindeanu: ”Era o ruşine ca intrarea în ţară să nu arate cum trebuie”

Un important drum către Bulgaria, deschis circulației în decembrie. Sorin Grindeanu: ”Era o ruşine ca intrarea în ţară să nu arate cum trebuie”
Șantierul noului drum către vama Giurgiu-Ruse FOTO Asociația Pro Infrastrctura
Stadiul lucrărilor la drumul de legătură DN 5 – Șoseaua de Centura – Pod Prieteniei a fost realizat în proporţie de 95%, a anunțat marți, 30 noiembrie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Sorin Grindeanu și premierul Nicolae Ciucă au inspectat astăzi şantierul obiectivului de investiţii ”Drumul de legătură DN 5 km 60+500 - Şoseaua de Centură - Podul Prieteniei km 61+400.”

Cu această ocazie, ministrul Transporturilor a anunțat că circulația va fi deschisă în a doua parte a lunii decembrie 2021
”Stadiul fizic de execuţie pentru cei 5,72 km - din care 5,10 km lungime drum de legătură și 0,62 km lungime drum reabilitat/lărgit - este de 95%. În aceste condiţii, termenul estimat pentru darea în trafic este data de 20 decembrie 2021, urmând ca finalizarea tuturor lucrărilor să se realizeze până în luna aprilie 2022”, a declarat Grindeanu.

Ministrul a anunțat că va face constant verificări privind situația de pe teren, subliniid că investițiile în infrastructură ” sunt obiective importante pe care trebuie să le livrăm românilor”.

”Era o ruşine a noastră ca intrarea în ţară să nu arate cum trebuie. Cred ca fiecare dintre noi a văzut cum arăta ieşirea sau intrarea în ţară dinspre Bulgaria. Antreprenorul, care este unul serios, s-a mobilizat şi putem spune că acum avem şi noi un drum demn de zilele noastre. Aş vrea sa văd astfel de drumuri peste tot în ţară”, a mai spus Grindeanu. ...citeste mai departe despre "Un important drum către Bulgaria, deschis circulației în decembrie. Sorin Grindeanu: ”Era o ruşine ca intrarea în ţară să nu arate cum trebuie”" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 17:59

 Articol citit de 497 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor