Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Macroeconomie > Stiri Macroeconomie
A   A   A

Wall Street a inchis marti in scadere, trasa in jos de titlurile din sectorul tehnologiei

Wall Street a inchis marti in scadere, trasa in jos de titlurile din sectorul tehnologiei
Scadere pe bursa americana FOTO Pixabay.com
Indicii bursieri de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de marti in scadere puternica, consemnand cea mai slaba evolutie dupa luna martie, trase in jos de titlurile companiilor din sectorul tehnologiei, intre motive fiind ingrijorarile legate de retragerea inainte de asteptari a masurilor guvernamentale de stimulare si a unor posibile majorari de taxe in lunile urmatoare, transmite CNBC.
Indicele Dow Jones a scazut cu 0,3%, S&P 500 cu 0,7%, iar Nasdaq cu aproape 2%,

Actiunile Apple, cea mai mare companie tranzactionata la bursa din SUA, au coborat cu peste 4%. Titlurile Alphabet, compania mama a Google, au pierdut peste 3%, Facebook 2,8%, iar cele ale Tesla 3%.

Nici actiunile producatorilor de cipuri nu au evitat evolutia negativa. Tilurile Nvidia, Intel si Advanced Micro Devices au coborat cu 4,5%, 1,4% si 1,5%.

Indicii bursieri au atins nivelurile minime ale zilei in urma comentariilor secretarului Trezoreriei SUA Janet Yellen, care a spus ca dobanzile ar putea creste intr-o anumita masura pentru a preveni supraincalzirea economiei. ...citeste mai departe despre "Wall Street a inchis marti in scadere, trasa in jos de titlurile din sectorul tehnologiei" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 05 Mai 2021, ora 07:41

 Articol citit de 270 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor