Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Macroeconomie > Stiri Macroeconomie
A   A   A

WhatsApp testează un nou instrument pentru monetizarea serviciului de social media. Cum funcţionează "Directorul de companii"

WhatsApp testează un nou instrument pentru monetizarea serviciului de social media. Cum funcţionează "Directorul de companii"
Comerţul electronic este mijlocul de monetizare ales de Facebook pentru WhatsApp FOTO Unsplash.com
Cea mai nouă soluţie Facebook pentru a face bani de pe urma WhatsApp, fără a încălca prea mult intimitatea utilizatorilor, este un director de companii, unde utilizatorii să descopere magazine şi firme de unde să cumpere produse.
WhatsApp continuă strategia de monetizare prin shopping a produsului, cu un director de companii, pe care-l testează în prezent doar în Sao Paulo, Brazilia.

Conform executivilor Facebook, directorul de companii ar putea deveni principalul instrument de comerţ din cadrul WhatsApp şi, totodată, principalul mijloc de monetizare a celei mai populare aplicaţii de chat.
Directorul de companii din WhatsApp va lista un mare număr de magazine şi firme. Utilizatorii îl vor accesa pentru a găsi un brand sau un anumit produs pe care doresc să-l achiziţioneze.

În faza actuală, vor fi găzduite mai multe mii de companii din Sao Paulo, organizate pe categorii precum produse alimentare, îmbrăcăminte sau servicii locale. După Brazilia, testul ar putea fi extins în Indonezia şi India.

Comerţul electronic este mijlocul de monetizare ales de Facebook pentru WhatsApp, ca alternativă la reclame. Compania americană, însă, nu exclude posibilitatea afişării de reclame şi în WhatsApp. ...citeste mai departe despre "WhatsApp testează un nou instrument pentru monetizarea serviciului de social media. Cum funcţionează "Directorul de companii"" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 20 Septembrie 2021, ora 08:00

 Articol citit de 266 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor