Cine sunt noii manageri TVR?

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 17:30
2195 citiri
Cine sunt noii manageri TVR?
Foto: cotidianul.ro

Irina Radu, Liana Sandulescu si Claudiu Lucaci fac parte din noua echipa de manageri din Societatea Romana de Televiziune (SRTv), noii directori fiind numiti de Claudiu Saftoiu, presedintele - director general al TVR.

Potrivit unui comunicat remis vineri agentiei MEDIAFAX, noua organigrama a SRTv a devenit operationala incepand de vineri, 1 februarie.

Prin Ordinul presedintelui-director general nr. C 24/2013, noile structuri ale TVR vor fi conduse de coordonatori interimari cu atributii de directori.

Astfel, TVR 1 va fi condus de Gabriel Gherghescu, coordonator cu atributii de director, in timp ce Alina Amza va fi coordonator cu atributii de producator executiv.

Inainte de modificarea organigramei TVR, Dana Deac a fost director al Departamentului TVR 1.

TVR 2 Cultural va fi condus de Liana Sandulescu, coordonator cu atributii de director, in timp ce Razvan Nicolescu va fi coordonator cu atributii de producator executiv.

Liana Sandulescu a obtinut cel mai mare punctaj - 97,33 - la procesul de selectie de personal din TVR, potrivit rezultatelor publicate pe pagina de intranet a TVR pe 11 decembrie 2012. Pe de alta parte, Razvan Nicolescu a condus TVR 2 inainte ca noua organigrama sa devina operationala.

TVR 3 va fi condus de Razvan Bucuroiu, coordonator cu atributii de director. Bucuroiu a condus TVR 3 si inainte ca noua organigrama sa devina operationala.

TVR International va fi condus de Beatrice Comanescu, coordonator cu atributii de director. Aceasta a condus TVR International si inainte de a deveni operationala noua organigrama.

Producator general a fost numit Cristian Zgabercea (coordonator cu atributii de producator general). Cristian Zgabercea este cel care a coordonat Grupul de lucru numit de Claudiu Saftoiu pentru a elabora Raportul care a stat la baza Programului de redresare economica a Televiziunii Romane. Zgabercea a luat parte si la procesul de selectie de personal din TVR, la care a obtinut 95,64 de puncte.

Directia Programe va fi condusa de Irina Radu, coordonator cu atributii de director. La procesul de selectie de personal din TVR, Irina Radu a obtinut unul dintre cele mai mari punctaje - 95,01. Ea a fost si membru al fostului Consiliu de Administratie al TVR.

Directia Stiri va fi condusa de Claudiu Lucaci, coordonator cu atributii de director. Claudiu Lucaci se afla la conducerea Stirilor TVR din iulie 2012, cand a fost numit director interimar al Directiei Emisiuni Informative si Sport de catre Claudiu Saftoiu.

Pe de alta parte, Directia Studiouri Centrale va fi condusa de Liviu Nicolescu, coordonator cu atributii de director; Departamentul Productie Artistica - de Cristian Stoian, coordonator cu atributii de director; Departamentul Tehnico-Administrativ - de Horia Cazan, coordonator cu atributii de director; Directia Economica - de Claudiu Dinica, coordonator cu atributii de director; Departamentul Marketing si Vanzari - de Diana Zalutchi, coordonator cu atributii de director; Serviciul Comunicare si Relatii Internationale, Relatii Publice si Protocol - de Cristian Acatrinei, coordonator cu atributii de sef serviciu.

Pe de alta parte, TVR Cluj va fi condus de Romeo Couti, coordonator cu atributii de director (Couti a fost director al TVR Cluj si inainte de aplicarea noii organigrame, n.r.); TVR Craiova - de Elena Dindirica, coordonator cu atributii de director (in locul lui Cristinel Gabi Nedelcu, n.r.); TVR Iasi - de Carmen Olaru, coordonator cu atributii de director (in locul lui Vasile Arhire, n.r.); TVR Timisoara - de Dite Dinesz, coordonator cu atributii de director (in locul lui Ionica Lucian, n.r.); TVR Targu-Mures - de Raul Emanuel Marin, coordonator cu atributii de director (in locul Elenei Alb, n.r.).

Noii manageri din TVR au fost numiti pana la organizarea concursurilor manageriale conform legii, dar pe o perioada maxima de sase luni, se spune in comunicatul TVR.

Televiziunea Romana a trecut printr-un proces de reorganizare si restructurare, prin implementarea Programului de redresare economica a SRTv aprobat prin Hotararea Consiliului de Administratie numarul 110/2012.

Potrivit TVR, restructurarea personalului s-a facut in urma selectiei de personal si a fost una dintre masurile necesare pentru reducerea cheltuielilor televiziunii publice, restabilirea echilibrului financiar si plata datoriilor acumulate.

O lista cu salariatii TVR care sunt preavizati de la 1 februarie in vederea concedierii colective a fost publicata, pe 28 ianuarie, pe pagina de intranet a TVR. Lista cuprinde 627 de nume, intre care se regasesc Gianina Corondan, Elise Stan, Sanda Visan, Irninis Miricioiu Radulescu, Dan Radu, Adriana Titieni, Cezar Ion, Horia Romanescu, Constantin Trofin si Tudor Calin Zarojanu.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#echipa manageri TVR, #noua conducere TVR , #Televiziune