Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Media > Stiri Media
A   A   A

Pro TV, amendat de CNA. Cât i-a ”costat” difuzarea unui promo indecent al serialului Vlad

Pro TV, amendat de CNA. Cât i-a ”costat” difuzarea unui promo indecent al serialului Vlad
Este a doua abatere a postului în acest sens FOTO Facebook/ Vlad
Postul de televiziune Pro TV a fost amendat de CNA după ce a difuzat, la o oră nepotrivită, un promo al serialului Vlad, care conținea scene de sex și cuvinte indecente.
Astfel, CNA a decis amendarea postului cu 1.000 de euro deoarece postul a fost difuzat la o oră accesibilă copiilor, potrivit Pagina de Media.

Șase membri CNA, din cei zece prezenți la ședința CNA de marți, 29 martie, au votat pentru amendarea postului cu 5.000 de lei.

Amenda era singura variantă deoarece este a doua abatere a postului pentru aceeași încălcare de lege. Anul trecut, în septembrie, au difuzat dimineața un clip de promovare al serialului Vlad ce conținea scene de sex, drept pentru care atunci au primit o somație.

Legea audiovizualului prevede ca astfel de spoturi să fie difuzate doar noaptea, în intervalul orar 22.00 - 06.00.

„Imaginile au fost selectate cu scopul obişnuit al unui promo de a prezenta firul poveştii şi de a atrage telespectatorii”, a declarat Adelina Sandu, reprezentant Pro TV în şedinţa publică CNA, potrivit sursei citate. ...citeste mai departe despre "Pro TV, amendat de CNA. Cât i-a ”costat” difuzarea unui promo indecent al serialului Vlad" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 30 Martie 2022, ora 11:56

 Articol citit de 1426 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor