Se lanseaza Turbo Xtra HD, televiziunea Discovery dedicata masinilor

Marti, 02 Iulie 2013, ora 16:30
2773 citiri
Se lanseaza Turbo Xtra HD, televiziunea Discovery dedicata masinilor

Discovery Networks isi extinde portofoliul de canale HD in Romania prin lansarea televiziunii Turbo Xtra HD, disponibila in premiera pe Orange TV, incepand din 2 iulie. Discovery Turbo Xtra HD este o televiziune premium care se adreseaza pasionatilor de masini, dezvaluindu-le culisele industriei auto si cele mai importante inovatii din domeniu.

Tot incepand de marti, televiziunea Discovery Science HD este disponibila abonatilor Orange TV si iNES IPTV.

Turbo Xtra HD si Discovery Science HD sunt subtitrate in limba romana. In prezent, portofoliul local de televiziuni HD al Discovery mai include Discovery HD Showcase si Animal Planet HD.

Telespectatorii pot urmari pe noul canal cateva din cele mai dinamice programe din portofoliul Discovery despre industria auto si inginerie, tehnologie si gadget-uri, grupate in seri tematice. Astfel, luni si marti, telespectatorii pot afla informatii despre cele mai noi gadget-uri, miercuri pot urmari competitii de construit masini, joia este dedicata transformarilor spectaculoase ale unor rable in supermasini, iar vinerea - cunostintelor cu informatii despre cele mai tari realizari tehnologice in domeniu.

Sigla noii televiziuni Discovery

Grila de emisiuni

Printre programele noii televiziuni se numara emisiuni precum "Heartland Thunder", povestea a patru prieteni care impartasesc aceeasi pasiune pentru cursele de dirt-track.

Telespectatorii pot face cunostinta cu Tim Karrick, Justin Boney, Tom Charles si fiul acestuia, Dan Charles, care sunt motivati de emotia si entuziasmul competitiei. Pe langa timpul pe care si-l impart intre munca si familie, cei patru petrec ore indelungate modificandu-si motoarele masinilor si refacandu-le caroseria.

O alta emisiune este "Twist the Throttle", care prezinta motociclete produse de cei mai mari fabricanti din lume, dar si personalitati din lumea motoarelor, cum ar fi Kevin Schwantz, Mat Mladin si Massimo Tamburini.

Alte emisiuni difuzate de Turbo Xtra HD sunt "Tech Toys 360", care invita publicul sa exploreze ultima generatie de gadget-uri si vehicule revolutionare si sa ii cunoasca pe inventatorii lor, "Biker Build-Off", in care doi constructori de motociclete la comanda se intrec pentru a crea motoare unicat.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#lansare Discovery Turbo Xtra, #televiziune masini Discovery, #masini Discovery Turbo, #posturi Discovery HD , #Televiziune