Televiziunea Paramount Channel, disponibila in aproape 3 mil. de case din Romania

Sambata, 09 August 2014, ora 10:43
1649 citiri
Televiziunea Paramount Channel, disponibila in aproape 3 mil. de case din Romania

Televiziunea de filme Paramount Channel este in prezent disponibila in aproximativ 3 milioane de case din Romania, a anuntat compania Viacom International Media Networks, intr-un comunicat remis, vineri, agentiei MEDIAFAX.

Anuntul companiei Viacom International Media Networks (VIMN), care detine Paramount Channel, vine dupa ce televiziunea si-a extins in aceasta saptamana prezenta pe piata audiovizualului din Romania, intrand in retelele de cablu ale companiei de telecomunicatii RCS&RDS.

"Suntem incantati sa extindem parteneriatul cu RCS&RDS intr-un timp atat de scurt. Acest lucru reprezinta cu adevarat un pas important nu doar pentru Paramount, ci si pentru celelalte canale din portofoliului nostru disponibil in Romania", a declarat Bartosz Witak, General Manager al VIMN pentru Israel si Europa Centrala si de Est.

Paramount Channel este detinuta de compania Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., care opereaza la nivel international si televiziunile MTV, Nickelodeon, VH1 si Comedy Central Extra.

Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat in retelele de cablu (analogic sau digital) ale companiei de telecomunicatii RCS&RDS marti seara, dupa cum au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din piata media.

Televiziunea de filme Paramount Channel a intrat pe piata audiovizualului din Romania in prima parte a acestui an.

Astfel, pe 28 mai, Paramount Channel a intrat in grila platformei de satelit Digi, detinuta de RCS&RDS. Surse din piata media au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, ca, in aceeasi perioada, televiziunea Paramount Channel s-a lansat si in grilele altor doi operatori de cablu mici din Romania.

Paramount Channel difuzeaza o selectie de filme clasice si filme premiate din catalogul Paramount, detinut de compania-mama a VIMN, Viacom Inc.

Programul televiziunii include si alte filme americane de studio sau independente, dar si filme europene. Paramount Channel difuzeaza si selectii de cascadorii de film si imagini exclusive din spatele scenei, precum si interviuri cu actori si regizori.

Televiziunea Paramount Channel a fost lansata la nivel international in anul 2012, in Spania. In 2013, Paramount Channel s-a lansat in Franta, iar, in prima parte a acestui an, televiziunea a inceput sa emita si in Rusia si Ungaria, potrivit hollywoodreporter.com.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania.

In ultimii ani, RCS&RDS si-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, in prezent compania detine televiziunea de stiri Digi 24 HD (cu statiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar si televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life si Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel si World Channel). De asemenea, RCS&RDS este actionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel si UTV.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Paramount Channel Romania, #Viacom Romania , #Televiziune