Thinkdigital Romania si Q2M isi unesc fortele

Joi, 17 Mai 2012, ora 20:07
1388 citiri
Thinkdigital Romania si Q2M isi unesc fortele

Thinkdigital si Q2M isi unesc fortele in cadrul unui parteneriat strategic, incepand cu data de iulie 2012, potrivit anuntului facut de reprezentantii celor doua companii, in cadrul evenimentului RoNewMedia - ICEE Festival.

"Acest parteneriat marcheaza un moment important in maturizarea pietei digitale de publicitate. Pentru jucatorii din advertising, intelegerea reprezinta accelerarea ritmului si cresterea amplorii inovatiei digitale prin combinarea punctelor forte, resurselor si activelor complementare ale ambelor companii intr-un partener valoros, de o marime care sa permita ample proiecte de marketing digital", a declarat Odysseas Ntotsikas, Fondator & Managing Director al grupului de companii Thinkdigital.

"Am ajuns cu cresterea afacerilor noastre pana in punctul in care acoperirea regionala si internationala este esentiala pentru a atinge urmatorul nivel al dezvoltarii. Portofoliul nostru, cunostintele la nivel local, alaturi de portofoliul international oferit de noii nostri parteneri de la Thinkdigital, cu Facebook si Skype drept cap de afis, vor crea un mix unic pentru adevertiseri, agentii media si clienti. Incepand cu 1 iulie, forta parteneriatului dintre Q2M si Thinkdigital va crea cea mai mare retea de advertising din tara, ca reach, intr-o piata in care consolidarea este vitala",a declarat Dragos Stanca, Fondator & Managing Partner Q2M.

Thinkdigital, companie a Grupului de Companii Thinkdigital, este cea mai puternica retea digitala de media in Europa Centrala si De Est si sudul Europei, fiind prezenta in Romania si cinci alte piete europene. De asemenea, Q2M este una dintre cele mai mari retele independente de advertisig din Romania - cu un portofoliu de peste 60 de site-uri premium - si un partener valoros pentru unele dintre cele mai mari brand-uri media si companii importante din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#parteneriat Thinkdigital Romania Q2M, #Thinkdigital Q2M , #Publicitate online