Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Media > Reviste
A   A   A

Un tabloid american implicat in scandalurile mediatice legate de Donald Trump a fost vandut pentru aproximativ 100 de milioane de dolari

Un tabloid american implicat in scandalurile mediatice legate de Donald Trump a fost vandut pentru aproximativ 100 de milioane de dolari
Foto: CC0 Creative Commons
Tabloidul american National Enquirer si alte doua publicatii vor fi vandute distribuitorului american de reviste James Cohen, a anuntat vineri American Media Inc (AMI), transmite BBC.
Publicatia saptamanala, cu o vechime de 93 de ani, a fost implicat in scandalurile mediatice legate de presedintele Donald Trump si de seful Amazon, Jeff Bezos.

Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii, dar Washington Post a estimat un pret de 100 de milioane de dolari pentru National Enquirer.

Tranzactia ar urma sa ajute AMI sa-si reduca datoria la aproximativ 35 de miliarde de dolari.

AMI a informat intr-un comunicat ca a ajuns la un acord de principiu cu James Cohen privind vanzarea editiilor National Enquirer din SUA si Marea Britanie, precum si a publicatiilor Globe si National Examiner.

James Cohen a anuntat ca intentioneaza sa extinda colaborarile video si cele documentare de la National Enquirer.

Initial, tabloidul se numea The New York Evening Enquirer si era distribuit duminica, ca o foaie cu text tiparit pe o singura parte. In perioada sa de glorie ajunsese la milioane de exemplare dar internetul a afectat semnificativ vanzarile National Enquirer. Anul trecut s-au vandut doar 265.000 de exemplare, un declin anual de 18%.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 19 Aprilie 2019, ora 10:59

 Articol citit de 4689 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor