Ministrul Mediului se intalneste cu primarii oraselor care trebuie sa faca planuri de calitate a aerului

Marti, 04 Februarie 2020, ora 07:29
1136 citiri
Ministrul Mediului se intalneste cu primarii oraselor care trebuie sa faca planuri de calitate a aerului
Foto: Facebook/Costel Alexe

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a invitat, marti, la sediul ministerului, primarii din zece orase care trebuie sa realizeze planuri de calitate a aerului. O intalnire similara a avut si cu primarii din Brasov, Iasi si Bucuresti, orase care au mari probleme cu poluarea.

"Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor i-a invitat la sediul institutiei, pe reprezentantii autoritatilor locale din alte zece orase din tara care trebuiau sa realizeze planurile de calitate a aerului sau sunt in diverse etape de elaborare/aprobare a acestui document", a anuntat Ministerul Medului.

Intalnirea va avea loc la ora 12:00.

La discutii au fost invitati primarii din Bacau, Braila, Galati, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Magurele (din jud. Ilfov), comuna Brazi, dar si reprezentantii Consiliului Judetean Prahova.

In 20 ianuarie, Costel Alexe a avut o intalnire similara si cu primarii din Brasov, Iasi si Bucuresti, orase care au mari probleme cu poluarea.

Citeste si Ministrul Mediului ameninta primarii cu amenzi pe persoana fizica. Mesaj pentru Firea: Sa nu transformam Bucurestiul intr-un Napoli ...citeste mai departe despre "Ministrul Mediului se intalneste cu primarii oraselor care trebuie sa faca planuri de calitate a aerului" pe Ziare.com

#Ministru Mediului primari orase aer, #Ministru Mediului primari poluare , #Stiri Mediu