Romania trebuie sa detina spatii publice verzi, igienizate si curate - DinStef Com spune si de ce

Marti, 12 Iulie 2016, ora 15:42
1284 citiri
Romania trebuie sa detina spatii publice verzi, igienizate si curate - DinStef Com spune si de ce

Spatiile verzi au fost dintotdeauna cea mai sigura si eficienta sursa de oxigen, pentru fiecare, de la mic la mare.

In aceasta idee, primaria orasului isi asuma intreaga responsabilitate pentru a angaja personal calificat, menit sa se ocupe de intretinerea, stropirea si desfundarea canalelor de la nivelul orasului.

Compania specializata in servicii de vidanjari si salubritate DinStef Com se asigura ca fiecare parteneriat incheiat ofera un mediu curat, igienizat si sanatos.

Spatiile verzi precum parcurile din centrul orasului, de la periferia acestuia sau locurile publice in care se aduna zilnic oameni de toate varstele trebuie sa fie curate si igienizate, tocmai pentru ca aici se poate dezvolta cel mai mare focar de infectii ce ar afecta populatia.

Pentru ca acest lucru sa nu se intample in zonele intens populate isi fac aparitia serviciile de vidanjare si salubritate, printre care cele mai cunoscute sunt stropirea spatiilor verzi, curatarea canalelor, desfundarea sistemelor de canalizare, precum si spalarea spatiilor betonate.

Apel pentru un mediu mai curat

"De mici suntem invatati sa aruncam orice mizerie la cosul de gunoi si suntem educati sa protejam orice copac sau planta ce ne apare in cale. Dar, mai sunt si cazuri in care aceste principii de viata nu se respecta si intregul oras se poate confrunta cu mizerii la fiecare colt sau, in cazul fenomenelor meteorologice, unde nu putem sa mai spunem ca nu se respecta educatia. De regula, pentru oricare dintre cele mentionate, avem datoria de a salva mediul in care traim cu ajutorul serviciilor de salubritate ce le indeplinim cu profesionalism", dezvaluie unul dintre membrii echipei DinStef Com.

Atat gunoiul menajer, cat si deseurile ce se formeaza in urma consumului de alimente sau al activitatii unei companii nu trebuie sa fie factori ce afecteaza sanatatea.

Printre principalele cauze ale imbolnavirilor la nivelul unui judet se numara si epidemiile cauzate de transportul de bacterii si microbi rezultati din deseuri.

Copiii si cei in varsta sunt predispusi la a dezvolta astfel de afectiuni daca nu se respecta regulile de igiena.

Pentru ca fiecare activitate din parc sa fie placuta, fiecare cetatean are datoria de a-si depozita deseurile si mizeriile in spatiile special amenajate pentru acest lucru. Dar, cu toate acestea, educatia nu este singurul factor pentru care serviciile de vidanjare au luat nastere. Spalarea piscinelor, la decolmatari si igienizarea incintelor betonate se numara printre serviciile profesionale de care trebuie sa beneficienze intreaga comunitate a unui oras, servicii ce se pot contacta accesand adresa www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro.

Prima impresie a orasului - as locui aici sau nu?

Eliminarea deseurilor si a apelor uzate, concomitent cu serviciile de salubritate asigura un mecanism vital pentru fiecare categorie de persoane. Nu doar pentru cei care cresc, locuiesc si traiesc in oras, ci si pentru cei care ajung in vizita sau intr-o excursie.

Prima impresie a unui oras, chiar si in caz de tranzit ocazional, este aceea cu privire la curatenie. In momentul in care orasul este curat, mediul de lucru este igienizat, atunci si nivelul de viata al localnicilor este intretinut si, in plus la acestea, se ofera posibilitatea de a beneficia de o sanatate optima, de care multi altii ar avea nevoie.

Serviciile de vidanjare ecologica, realizate prin spalare si desfundare mecanizata sunt un plus ce transforma orasul intr-o portita de deschidere spre un nou mediu de lucru, oferind posibilitatea intemeierii unei familii intr-un spatiu lipsit de virusi si bacterii, ce pot fi transmisi prin aer sau prin spatiile de joaca.

"Chiar si atunci cand vine vorba despre spatiile de joaca destinate copiilor ne asiguram sa indeplinim servicii de salubritate si igienizare in conditii mai mult decat acceptabile. Cum ne dorim un spatiu curat pentru copiii nostri, asa trebuie sa ne gandim si la fiecare serviciu pe care il oferim societatii", conchide administratorul companiei de vidanjari, desfundari si salubritate DinStef Com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vidanjari salubritate, #DinStef Com vidanjari, #vidanjari desfundari salubritate , #Protectia mediului