Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Mobile > Aplicatii mobile
A   A   A

Aplicatia VirtualCards are un nou partener, METRO Cash & Carry

Aplicatia VirtualCards are un nou partener, METRO Cash & Carry
Aplicatia VirtualCards are un nou partener, METRO Cash & Carry. Iubitorii lantului de magazine isi pot pastra acum legitimatia de client in propriul smartphone. Tot ce trebuie sa faca, este sa arate cardul din telefon la casele de marcat.
Cum pot cu ajutorul aplicatiei VirtualCards sa imi pastrez cardul METRO in telefon?

Foarte simplu. Se scaneaza codul de bare al legitimatiei! Utilizatorul apropie telefonul tinut in pozitie orizontala de codul de bare al cardului de plastic. Citirea codului se face instant cu functia de scanare a aplicatiei, cardul fiind adaugat cu succes in telefonul utilizatorului.

Aplicatia VirtualCards este gratuita, disponibila in Google Play si App Store. Aceasta iti ofera posibilitatea de a iti pastra toate cardurile de fidelitate in telefon.

O facilitate speciala a aplicatiei este aceea ca, daca nu ai un card de fidelitate, poti sa intri in posesia lui direct cu VirtualCards. Se completeaza in telefon formularul dedicat si, instant, cardul de fidelitate este emis si afisat in aplicatie in contul utilizatorului.

Aplicatia VirtualCards prezinta si reducerile din magazine, utilizatorul fiind la curent cu promotiile desfasurate.

Printre partenerii VirtualCards se numara: Aldo, Arsis, cora, DHL, dm, Dominium, Domino's Pizza, Ecco, Editura Niculescu, Gloria Jean's Coffees, Il Passo, Imaginarium, Marionnaud Paris, Medsana, Optiplaza, Otter, Perfect Tour, Urgent Cargus s.a.

VirtualCards este un proiect dezvoltat de unul dintre cei mai importanti publisheri, Active Soft SRL, autor al aplicatiilor de succes: Ziare.com, Sfatul medicului, Calendar ortodox, Povesti, Programari la Saloane s.a.

Facebook ShareTweet
 Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 16:14

 Articol citit de 4607 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor