Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Mobile > Aplicatii mobile
A   A   A

Aplicatii mobile - aplicatii iPhone pentru jocuri de noroc

Aplicatii mobile - aplicatii iPhone pentru jocuri de noroc
Foto: CC0 Creative Commons
Unul dintre cele mai mari avantaje pe care il detine un utilizator de iOS este ca poate accesa cele mai multe aplicatii de jocuri de noroc, indiferent de versiunea de iPhone sau iPad folosita.
Desi oponentii din industrie au incercat metodic defaimarea produselor Apple, sistemul de operare iOS a ramas in top, fiind unul dintre cele mai performante sisteme, cu actualizari automate pentru fiecare dispozitiv. Astfel ca, jucatorul nu trebuie sa-si schimbe dispozitul mobil pentru a se bucura de cele mai noi jocuri de noroc online.

Motivul real pentru care nu toate cazinourile au iPhone app este politica stricta pentru aplicatii cu jocuri de noroc sub care Apple se conduce. Daca utilizatorul se afla intr-o tara in care aceasta industrie nu este reglementata, el nu va avea acces la aplicatille de cazinouri disponibile in iTunes si nici la cele din browser.

Cum industria din Romania este reglementata de un organism specializat, ONJN, in aplicatiile jocurilor de noroc iTunes, veti gasi numai operatori licentiati si corecti. Daca sunteti uitilizator si optati pentru o experinta de calitate la siguranta maxima, verificati aceasta pagina - cazinoonline.com/mobile/ - pentru un randament maxim.

888 Casino se afla in topul aplicatiilor pentru iPhone si este preferata #1 iubitorilor de sloturi si a vanatorilor de jackpoturi. Aplicatia pune la dispozitie un numar mare de pacanele cu pot-uri de ordinul milioanelor de ron, unde utilizatorii isi pot incerca norocul la orice ora din zi si din noapte, atat timp cat dispun de o conexiune la internet decenta.

Operatorul este licentiat de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc si ofera un mediu de joc sigur si corect, cu o varietate imensa de sloturi si jocuri de masa, insotite de bonusuri si multe rotiri gratuite.

Cazinoul Unibet este un rival de temut in domeniul igaming, unde operatorul vine cu o selectie de jocuri de invidiat. In iPhone app Unibet sunt oferite peste 150 de jocuri de noroc, optimizate pentru ecranele mici si care sunt insotite de multiple jocuri bonus si rotiri gratuite.
Pentru iubitorii de jocuri de masa aceasta aplicatie reprezinta destinatia perfecta, unde pot incerca cele mai bune variatii de blackjack live dar si ruleta live, in limite de pariere permisive.

Experienta utilizatorului este optima, facilitata de o navigare usoara si posibilitatea de a filtra jocurile preferate. Singurul dezavantaj la aceasta aplicatie este ca necesita o versiune iOS 9.0 sau mai recenta, insa nu este iremediabil.

Trecerea acestei branse in mediul mobil a fost un pas logic, pe care cei mai multi dintre operatori l-au intuit si si-au optimizat platformele de joc pentru a se putea adapta tendintelor din aceasta industrie.

Cu ceva timp in urma, exista o diferenta mare intre jocul din aplicatia descarcata si jocul direct din browser, dar odata cu dezvoltarea tehnologiei, aceste diferente au ramas doar niste umbre.

Daca la inceputurile dezvoltarii acestei industrii, cazinourile faceau primii pasi in reteaua mobila sub forma unor aplicatii de software, in prezent, site-urile de jocuri de noroc populare sunt accesibile direct din browser si ofera aceleasi servicii impecabile, cu acelasi numar de jocuri, care sunt disponibile pe site-ul original.

Astfel ca, utilizatorul a castigat un spatiu de memorie mult mai mare, nefiind obligat sa descarce aplicatii suplimentare pentru a juca la jocuri de noroc la orice ora.

Accesibilitatea in mediul mobil si impozitarea taxelor pe venit ANAF, direct la sursa, au avut un impact pozitiv in aceasta industrie, unde s-au inregistrat progrese majore in ultimii doi ani.
Facebook ShareTweet
 Joi, 13 Decembrie 2018, ora 14:05

 Articol citit de 3392 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor