Inovatie si tehnologie de ultima generatie la telefoanele Apple

Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 13:46
2501 citiri
Inovatie si tehnologie de ultima generatie la telefoanele Apple

Telefoanele Apple, ce apartin cunoscutei companii americane cu acelasi nume, aduc cu ele un design revolutionar, aplicatii si tehnologie de ultima generatie, care te ajuta sa fii conectat cat mai rapid la realitatile secolului XXI: mai multi megapixeli, camere foto care iti ofera oprtunitatea de a face selfie-ul pe care ti-l doresti, noua generatie multi-touch 3 D, un cip avansat si aplicatii care te ajuta sa faci mai multe lucruri in fiecare zi.

Americanii nu stau niciodata pe ganduri, de aceea in ultimii ani au aparut de piata noile smarphon-uri originale 5s, 6s si iphone SE. Mai multe vom vorbi despre fiecare in cele ce urmeaza.

Iphone 6 S aduce lumea mai aproape de tine in fiecare zi

Datorita tehnogiei de ultima generatie si a aplicatiilor speciale avansate pe care le are incorporate, telefonul 6S aduce lumea mai aproape de tine in orice loc te-ai afla. Este suficient sa ii descoperi si sa ii explorezi aplicatiile si camerele foto pe care le are, pentru a-ti da seama ca simti ca experimentezi ceva nou cu totul atunci cand il folosesti de fiecare data. Cu o simpla apasare, tehnologia multi-touch 3D iti facilitateaza sa faci lucuri care pana acum nu au fost niciodata posibile. Acesta simte cat de tare apesi pe ecran si iti ofera un feedback in timp real sub forma unor pulsatii subtile de la un Talptic Engine complet noi.

Si asta nu este totul, caci, daca il analizezi in profunzime, vei vedea ca fiecare tip de telefon Apple inoveaza la fiecare nivel.

Carcasa sa este fabricate dintr-un aliaj de aluminiu nou serioa 7000, care mai este intalnit doar in industria aerospatiala. Sticla ecranului este cea mai rezistenta si durabila folosita la crearea unui smartphone, iar paleta de culori s-a extins, pentru a include rozul aleturi de gri, argintiu si auriu.

iPhone 6s ofera 4G LTE Advanced, cu viteze de pana la de doua ori mai mari decat generatia anterioara. Este compatibil cu mai multe benzi LTE decat orice alt smartphone. Si odata ce esti conectat la Wi-Fi, iPhone 6s iti permite sa navighezi pe internet si sa descarci aplicatii la viteze de pana la de doua ori mai mari.

Iphone SE- cea mai noua inventia de telefon Apple

Din seria telefoanelor Apple, in ultimii ani a intrat pe piata mondiala si autohtona iphone SE, care se spune ca ar fi mai avansat decat predecesorul sau 6s, in ciuda similitudinilor existente intre acestea. Ce aduce in plus insa?

IPhone SE are la baza A9, acelasi cip avansat care se afla in iPhone 6s. Cu o arhitectura pe 64 de biti de clasa desktop, cipul A9 ofera viteza si reactivitate spectaculoase, In plus, gratie performantelor grafice la nivel de consola, jocurile si aplicatiile preferate sunt incredibil de bogate si de captivante. Un cip puternic pentru performante maxime.

Este cunoscut ca fiind cel mai puternic telefon de 4 inchi din toate timpurile, iar sistemul iOS 9 este cel mai avansat, mai inteligent si mai sigur sistem de operare mobil din lume. Noile aplicatii puternice incorporate, sugestii pe care nu trebuie sa le ceri si imbunatatirile din intregul sistem il fac mai destept si mai util ca niciodata. O puternica integrare cu hardware-ul Apple face ca totul sa functioneze perfect impreuna. Iar App Store e plin de aplicatii incredibile, care au fost concepute special pentru a profita la maximum de tot ce e capabil iPhone sa faca.

In concluzie, telefoanele Apple, au, pe langa tehnologie avamsata, camera ultraperformante de 12 megapixeli ce surprind imagini care te fac sa te simti cu adevarat in locul pozat si aplicatii prin care poti naviga foarte rapid.

#inovati tehnologica telefoan Apple, #Apple telefon IPhone SE , #Telefoane mobile