Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Mobile > Telecomunicatii
A   A   A

Intracom Telecom implementeaza solutia sa NGINius-Charging™ la un operator de telecomunicatii din Grecia

Intracom Telecom implementeaza solutia sa NGINius-Charging™ la un operator de telecomunicatii din Grecia
Intracom Telecom, furnizor global de solutii de telecomunicatii, a anuntat livrarea solutiei sale NGINius-Charging™ catre un important operator grec, membru al unui operator global de prim rang.
In urma unei evaluari indelungate si a unui proces de licitatie la care au participat furnizori importanti la nivel mondial, solutia Intracom Telecom a fost selectata, adresand pe deplin cerintele de inalta disponibilitate, scalabilitate si capacitate flexibila ale operatorului.

Intracom Telecom si-a furnizat solutia sa end-to-end pentru evaluarea si tarifare in timp real a datelor de telefonie mobila si a traficului de tip SMS / MMS, asigurand o migrare lina de la vechiul sistem existent.

Solutia NGINius-Charging ™ este adaptata pe deplin cerintelor functionale, operationale si de afaceri ale clientului si este integrata perfect cu reteaua precum si sistemele O/BSS ale acestuia, in acelasi timp optimizand costul total de proprietate (TCO).

Motorul NGINius-Charging ™ poate evalua online si offline orice serviciu provenind de la diverse tipuri de retele (de exemplu, retele fixe, mobile, IP, VoLTE, VoWiFi), fiind proiectat astfel incat sa poata deservi in mod flexibil atat clienti post-paid, cat si clientii pre-paid.

Arhitectura sa modulara simplifica si accelereaza livrarea de noi servicii personalizate, centrate pe abonati, sporind astfel experienta si loialitatea utilizatorului.

Solutia progreseaza in mod continuu, incorporand cele mai noi evolutii tehnologice de pe piata telecomunicatiilor, pentru a raspunde substantial noilor cerinte ale pietei si pentru a sprijini noi modele de afaceri.

Intracom Telecom este recunoscut pe scara larga ca lider dezvoltator si furnizor de solutii de tip Online Charging pentru piata careia i se adreseaza, oferind in sud/estul Europei proiecte la cheie, complexe si de scara larga.

Sotiris Bithas, Directorul de Marketing al Diviziei Telco Software al Intracom Telecom, a comentat: "Este un privilegiu pentru noi sa fim selectati de un astfel de operator de prim rang ca furnizor al sistemului lor de evaluare si tarifare a datelor pre-platite. Ne angajam pe deplin sa incorporam cu succes solutia NGINius-Charging™ in activitatea lor de afaceri si sa o completam cu expertiza de neegalat a echipelor noastre de ingineri, oferind astfel, in timp util si in siguranta, o astfel de functionalitate de tip misiune critica pentru operatiunile clientului nostru".
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 19 Februarie 2020, ora 12:47
 Autor:  Comunicat de presa

 Articol citit de 1681 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor