Neos, un nou smartphone Evolio este disponibil pe piata. Vezi specificatiile tehnice

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 12:50
1826 citiri
Neos, un nou smartphone Evolio este disponibil pe piata. Vezi specificatiile tehnice
Foto: Evolio

Evolio a lansat un nou smartphone, Neos, cu o grosime de doar 7,9 mm si cu hardware de ultima generatie.

Noul smartphone Dual SIM are un design minimalist, simplu si elegant, cu lateralele ecranului inguste si margini rotunjite. Aspectul glamour al smartphone-ului este oferit de alaturarea dintre carcasa mata si antireflex, cu textura anti-alunecare, si ecranul stralucitor.

"Lansam astazi unul dintre cele mai competitive telefoane inteligente de pe piata, punctele forte ale smartphone-ului sunt designul elegant, autonomia sporita, camera foto dar si faptul ca acesta este primul dispozitiv Evolio cu sistem dual, GPS si Glonass. Neos exceleaza la toate capitolele si, in acelasi timp, nu-ti rupe buzunarul, nici la propriu nici la figurat. Neos este acum smartphone-ul cu cel mai bun raport autonomie-dimensiuni dar si cel mai bun raport echipare-pret", a spus Liviu Nistoran, Presedintele Evolio.

Neos are un display cu luminozitate superioara de tip IPS One Glass Solution (OGS) Full Lamination de 4,5 inch, cu unghi de vizibilitate si cromatica superioare ecranelor IPS clasice.

Foto: Evolio

Camera de 8MP cu autofocus si stabilizare electronica permite realizarea de fotografii exceptionale, fiind sustinuta si de programul de editare al fotografiilor, ce permite modificarea aspectului prin filtrare alb-negru, vintage, si altele, sau prin modificarea expunerii, claritatii, contrastului, umbrelor, tonalitatii, saturatiei si a altor elemente ale fotografiilor realizate.

Neos dispune de un procesor Broadcom de ultima generatie cu patru nuclee si consum de energie scazut. Bateria de 2000 mAh ofera o autonomie sporita, putand sustine pana la 300 de ore de functionare in stand-by, si pana la 12 ore de convorbiri.

Foto: Evolio

Noul smartphone Evolio este echipat cu receptor GPS de ultima generatie ce permite o foarte rapida si precisa localizare prin conectarea la doua sisteme de pozitionare prin satelit: GPS si GLONASS. Astfel, cu Neos navigarea GPS se poate face in conditii optime.

Neos este disponibil atat in varianta Dual Sim cat si in varianta single SIM sub numele de NEOS One, acesta din urma va fii comercializat cu abonament in retele afiliate operatorilor de telefonie mobila. Pretul recomandat de vanzare este de 579 lei.

Foto: Evolio

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Smartphone evolio neos, #pret evolio neos , #Smartphone