Optati pentru materialul potrivit pentru husa iPhone 6

Vineri, 04 Martie 2016, ora 15:44
1651 citiri
Optati pentru materialul potrivit pentru husa iPhone 6

Multi dintre noi punem mare pret pe durabilitatea si protectia telefonului nostru mobil, de aceea incercam pe cat se poate sa optam pentru accesorii originale, de cea mai buna calitate, precum o husa iPhone 6.

Daca sunteti in cautarea unei huse potrivite pentru smartphone, atunci poate ar trebui sa luati in vedere materialele disponibile pe piata, pentru a face alegerea potrivita.

Pentru cei care doresc o husa iPhone 6 personalizata pentru nevoile fiecaruia, atunci trebuie sa cercetati indeaproape ce va poate oferi piata.

Insa, stim ca doar asa putem sa pastram smartphone-ul folosit in parametri optimi de functionare pentru o perioada mai lunga de timp.

Exista o multime de optiuni in ceea ce priveste aceste aspecte. Unele huse se bazeaza mult pe aspectul estetic, altele se concentreaza pe materialul din care sunt confectionate, iar unele sunt destul de scumpe.

Materialul din care este confectionata o husa iPhone 6 plus este esential pentru protectia telefonului.

Mai jos, va prezentam trei dintre cele mai folosite materiale pentru a va forma o idee despre ce este mai potrivit pentru telefon.

Plastic - Primul material si cel mai des intalnit este plasticul. Fie ca vorbim de plastic, policarbonat sau poliuteran, acest material este intalnit in majoritatea huselor. Acest material poate fi destul de dur, moale si se poate mula perfect.

Ca si avantaje la o husa pentru iPhone 6 enumeram eficienta in protejare, o varietate de culori, stiluri si design-uri. Mai mult, nu ingreuneaza telefonul, este usor de tinut in mana si manevrat. Astfel de huse sunt rezistente la apa si la praf.

Ca si dezavantaje, plasticul poate sa influenteze aspectul general al telefonului si nu este un material sustenabil.

Silicon - Pentru o husa iPhone 6 transparenta, siliconul poate fi o alegere potrivita. Obtinut prin amestecul produselor petroliere si a siliciului, gasit in cuart si nisip, reprezinta o alternativa considerata de multi utilizatori ca fiind mai sigura, comparativ cu plasticul.

Husele din silicon sunt foarte eficiente datorita caracterului flexibil, moale si extrem de aderent. Sunt accesibile ca pret, colorate, usor de intretinut si tinut.

Metal - In ultimul rand, metalul pare sa castige teren in fata celorlalte materiale. Dupa cum stiti, mai multi producatori de telefoane opteaza pentru metal pentru constructia carcasei. Prin urmare, este normal sa vedem si huse din metal.

Aluminiul este cel mai frecvent folosit material pentru producerea de huse. Mai mult, pe piata sunt disponibile si modele de huse cu titanium, bronz si alte metale pretioase, precum aur si argint.

Husele din metal protejeaza foarte bine telefoanele impotriva zgarieturilor si socurilor. O husa iPhone 6 Plus metal este rezistenta si va proteja telefonul in aproape orice situatie. Mai mult, telefonul o sa fie atragator din punct de vedere estetic, dar si elegant.

Ca si punct negativ, se pare ca numerosi utilizatori care au optat pentru o husa iPhone 6 metal s-au plans ca aceste produse interfereaza cu semnalul emis de telefoane. De aceea, poate inainte sa optati pentru o astfel de husa, testati semnalul inainte.

Ca si alternative, puteti opta si pentru o husa iPhone 6 realizata din fibra de carbon, care este usor, puternic, atractiv, dar relativ scump sau din lemn, usor de personalizat, insa la fel de scump precum carbonul, sau piele. O husa din piele o sa fie mereu la moda, eleganta, moderna, dar nu este atat de rezistenta la impact.

#husa iPhone metal, #husa smartphone silicon , #Smartphone