Solicita legitimatia Selgros pe telefon cu aplicatia VirtualCards

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 12:33
8846 citiri
Solicita legitimatia Selgros pe telefon cu aplicatia VirtualCards

Un nou comerciant de calibru, Selgros Cash&Carry Romania, este partener al aplicatiei VirtualCards.

Detinatorul a 19 magazine in Romania si unul dintre cei mai puternici retaileri din Europa, Selgros a decis ca legitimatiile de client sa poata fi solicitate acum si de pe smartphone, cu aplicatia VirtualCards.

Doritorii unei legitimatii Selgros, posesori de smartphone, pot face solicitarea prin intermediul aplicatiei VirtualCards prin simpla completare a campurilor din formular.

Ce se intampla in urma solicitarii unei legitimatii Selgros prin intermediul VirtualCards?

Solicitarea utilizatorului ajunge direct la magazinul Selgros selectat in cerere. Departamentul Relatii Clienti contacteaza telefonic solicitantul pentru a afla tipul de legitimatie dorita: pe persoana fizica sau juridica.

Solicitantul se va prezenta in magazine. Cererea este gasita in sistem si legitimatia se activeaza pe loc in aplicatia VirtualCards.

Activarea legitimatiei virtuale se face pe baza prezentarii cartii de identitate, daca persoana a solicitat o legitimatie pe persoana fizica sau a documentelor comunicate de Selgros, daca se doreste legitimatia pe persoana juridica.

Avantajele unei legitimatii virtuale Selgros

Legitimatia virtuala este mereu la indemana in propriul telefon, datorita aplicatiei VirtualCards. Grija purtarii legitimatiei de plastic poate fi uitata, nu mai exista riscul ca aceasta sa fie lasata acasa.

Aplicatia VirtualCards, prin legitimatia virtuala, ii arata utilizatorului promotiile Selgros aflate in derulare si il pune la curent cu noutatile si preturile din magazin.

Utilizatorul legitimatiei virtuale isi poate spune parerea sau face sugestii cu privire la serviciile Selgros, cu ajutorul optiunii de feedback din aplicatie.

Aplicatia VirtualCards este gratuita, disponibila pentru Android si iOS.

Prin intermediul VirtualCards iti poti emite carduri de fidelitate si la alti comercianti.

VirtualCards este un proiect al publisherului Active Soft, detinatorul celui mai mare grup de site-uri romanesti, cu aproximativ 50% din totalul de vizitatori ai internetului din Romania si autor al aplicatiilor de succes: Ziare.com, Sfatul medicului, Calendar Ortodox, Povesti, Programari la Saloane s.a.

#parteneriat Selgros VirtualCards, #aplicatie card Selgros, #card fidelitate Selgros , #Aplicatii mobile