Petrom a scumpit motorina cu 7 bani/litru

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 16:28
1985 citiri
Petrom a scumpit motorina cu 7 bani/litru

Compania OMV Petrom, controlata de Grupul OMV din Austria, a majorat de miercuri pretul motorinei cu 7 bani/litru, in timp ce pretul benzinelor ramane nemodificat, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei si preluata de NewsIn.

Astfel, litrul de motorina Top Nordic Diesel (Top Euro Diesel 5) costa 5,11 lei, motorina OMV Sprint Diesel este 5,13 lei/litru, in timp ce litrul de motorina Euro Diesel 5 este 4,91 lei, iar cel de OMV Alpin Diesel costa 5,45 lei.

Benzina costa ca pana in prezent. Litrul de benzina Premium fara plumb 95 costa 4,90 lei, benzina Top Premium fara plumb 99+ este 5,28 lei/litru, in timp ce sortimentul de benzina OMV Carrera 95 costa 5,04 lei, iar cel de OMV Carrera 100 este 5,70 lei/litru.

Preturile Petrom pot varia cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta. Ultima modificare a pretului carburantilor a fost operata de Petrom pe 4 februarie, cand compania a scumpit motorina cu 6 bani/litru.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), liderul mondial în producția de cipuri, a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16. Noul proces de fabricație, ce...
#petrom, #pretul carburantilor, #benzina , #Pret benzina