Dispozitivul "Electronic Doctor" a fost medaliat cu aur la Concursul International Eureka

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 12:16
6807 citiri
Dispozitivul "Electronic Doctor" a fost medaliat cu aur la Concursul International Eureka
Foto: Brussels Innova

Produsul romanesc "Electronic Doctor" de regenerare electromagnetica a tesutului la nivel celular realizat de medicul roman Bogdan Vladila a primit medalia de aur la categoria ''Igiena si Cosmetica'', precum si alte doua premii speciale - cel oferit de Federatia Franceza de Inventatori si premiul special al categoriei ''Sanatate si Medicina'', la Concursul International Eureka.

Dispozitivul, care a concurat alaturi de alte 300 de inventii, este produs in Romania si deja brevetat in peste 28 de tari.

Noua tehnologie brevetata de dr. Vladila este disponibila sub forma aparatului "Electronic Doctor" si trateaza cu succes si in mod natural unele dintre afectiunile considerate pana in prezent incurabile. Astfel, probleme medicale precum parodontoza, dar si estetice - de tipul caderii parului sau vergeturile - sunt tratate cu ajutorul dispozitivului printr-o metoda non-invaziva, nedureroasa si netraumatica.

Principiul de functionare al dispozitivului se bazeaza pe activarea celulelor stem existente in stare latenta in corpul adult si stimularea multiplicarii lor in mod natural, pentru ca organismul sa repare singur degradarea tesutului.

"Prin dispozitivul Electronic Doctor se declanseaza o proliferare a propriilor celule prin expunerea tesuturilor la undele electromagnetice emise de acesta. Celulele noi secreta colagen in cantitati importante si pot repara leziunile existente sau preveni aparitia lor. Practic organismul este stimulat sa se regenereze singur in acele zone unde varsta sau factorii externi i-au distrus capacitatea normala de vindecare", explica dr. Bogdan Vladila in comunicatul citat.

Aparatul a fost testat clinic la unele centre din Europa

Aparatul a fost testat clinic la unele dintre cele mai renumite centre din Europa, fiind certificat de Uniunea Europeana, si a fost folosit cu succes pana in prezent in Marea Britanie, Franta, Bulgaria si Romania.

Concursul International Eureka, dedicat inventicii, a avut loc la Bruxelles in perioada 13-15 noiembrie.

#romania premiu eureka, #Electronic Doctor concurs, #vladila medalie concurs , #Stiri Sanatate