Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Sanatate > Program sanatate
A   A   A

Eugen Nicolaescu: Proiectul noii legi a sanatatii, cea mai grea lovitura pentru cetatean

Deputatul liberal Eugen Nicolaescu a afirmat miercuri intr-o conferinta de presa ca proiectul noii legi a sanatatii este cea mai grea lovitura care se da cetateanului obisnuit.
"Proiectul noii legi a sanatatii, din punctul meu de vedere, este cea mai grea lovitura care se da cetateanului care traieste numai din veniturile lui. Introducerea unui pachet de servicii mai mic decat este in prezent inseamna acces mai mic la servicii medicale.
Introducerea si aplicarea tuturor tarifelor care se numesc coplata inseamna tot blocarea accesului la servicii medicale pentru ca oamenii nu au bani. Schimbarea listei de medicamente compensate, in sensul reducerii acesteia, inseamna tot micsorarea accesului cetateanului la servicii de sanatate pentru ca nemaiputand sa aiba acces la medicamente nu poate sa-si rezolve problemele de sanatate", a spus Eugen Nicolaescu, in conferinta de presa sustinuta miercuri la sediul Organizatiei judetene Calarasi a Partidului National Liberal.

Totodata, acesta este de parere ca prin acest proiect privatizarea unor spitale publice se va face in mod netransparent.''Prin transformarea lor in fundatii sau in societati comerciale sau in asociatii ele se privatizeaza dar sub niciun fel de lege a transparentei (...) a mai spus Nicolaescu
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 21:25

 Articol citit de 2542 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor