Gral Medical lanseaza un nou card de sanatate

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 16:41
2623 citiri
Gral Medical lanseaza un nou card de sanatate

Gral Medical a lansat un nou produs pe piata cardurilor si abonamentelor de sanatate, cardul cu acumulare Favor.

Cardul cu acumulare Favor este un card de sanatate, unde titularul poate acumula bani pe o perioada nedeterminata, comparativ cu situatia abonamentelor clasice sau a asigurarilor de sanatate, care prezinta dezavantajul ca pacientul pierde la sfarsitul anului toata suma depusa.

Gral Medical a investit peste 400.000 de euro in logistica, consultanta si infrastructura sistemului informatic, pentru ca noul card Favor sa fie disponibil, incepand cu aceasta toamna, in majoritatea oraselor unde activeaza compania.

Astfel, pacientii vor putea inlocui clasicul abonament de sanatate cu un card de acumulare pe perioada nelimitata, pacientul platind atat cat are nevoie, informeaza un comunicat al companiei.

Cardul cu acumulare Favor poate fi folosit de toti membrii familiei titularului. Mai mult, cardul ofera flexibilitate maxima la acumulare, putand fi reincarcat lunar sau ocazional.

In primele 9 luni ale acestui an, compania Gral Medical a inregistrat venituri de 10,5 milioane de euro, cu o crestere de 20% fata de anul trecut si estimeaza venituri toatale de peste 14 milioane de euro pe intreg anul 2011.

In perioada 15 noiembrie 2011 - 15 decembrie 2011, in cadrul campaniei "A inceput era cardului cu acumulare" pentru fiecare card incheiat, Gral Medical acorda un bonus de 100 lei, 200 lei sau 300 de lei pentru cele 3 tipuri de carduri oferite.

#Gral Medical, #card abonament sanatate, #card Favor , #Program sanatate