Doors, clubul care a găzduit o mică agenție de publicitate din Constanța timp de o lună

Luni, 27 Decembrie 2021, ora 14:37
6918 citiri
Doors, clubul care a găzduit o mică agenție de publicitate din Constanța timp de o lună

Colaborare creativă între o agenție de publicitate și unul dintre cele mai apreciat cluburi de evenimente live din țară, aceștia și-au unit forțele pentru a trece cu bine peste provocările actuale.

Clubul Doors din Constanța a găzduit o mică agenție de publicitate vreme de o lună, în perioada pandemiei. Această soluție a venit ca urmare a colaborării dintre Doors și agenție, aceștia pregătind întreaga comunicare a clubului, de la partea de restaurant, terasă și delivery, care funcționează în momentul de față, până la zona de evenimente pentru ziua în care se vor ridica restricțiile.

Clubul Doors este apreciat pentru găzduirea a sute de evenimente până în prezent, dar și pentru serviciile culinare care au întregit conceptul Doors.

Printre publicitarii din agenție se numără și Mihai Preda, cunoscut sub pseudonimul de Psihotrop, tânărul care a pus pe versuri hip-hop materia de Bacalaureat și a ajutat sute de mii de copii în pregătirea pentru examen.

"Din vara acestui an, lucrăm cu Doors și Doors Events și suntem foarte încântați de relația cu ei, le mulțumim că au ales o agenție locală.

Ne-am simțit excelent în perioada în care am fost găzduiți, aveam cu toții nevoie de un refresh și environment-ul Doors a fost exact vibe-ul pe care îl căutam.

Am lucrat, ne-am și distrat, iar unul dintre highlight-uri a fost că mi-am satisfăcut nevoia de a fi pe scenă - multe din brainstorming-uri transformându-se în freestyle-uri pe brief," a spus Mihai Preda, co-fondator & copywriter Netliner Agency.

Doors s-a lansat în anul 2006 în Constanța și a avut succes neașteptat de mare, întrucât genul de muzică propus nu era atât de consumat la acea vreme, în plan local. Atmosfera diferită și produsele de calitate au generat rapid o obișnuință de consum. În consecință, capacitatea localului s-a triplat în anul 2011.

În următorii ani, clubul a devenit un adevărat spațiu socio-cultural, implicându-se în diverse campanii caritabile. Astăzi, Doors este unul dintre cele mai apreciate locații de evenimente live din țară.

#doors, #club constanta, #colaborare creativa, #agentie publicitate , #Stiri Social Media