Virusul periculos care ameninta toate gadgeturile Android

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 15:27
2950 citiri
Virusul periculos care ameninta toate gadgeturile Android
Foto: Digital Trends

Un virus descoperit in anul 2012 a evoluat in timp si a ajuns sa ameninte toate dispozitivele cu sistem de operare Android.

El poate intra in emailul si contul de WordPress al unui utilizator, ducand chiar si la costuri mai mari ale facturii lui de telefonie.

Descoperirea a fost facuta pentru prima data de compania de securitate cibernetica Lookout, in anul 2012. Specialistii au identificat atunci virusul NotCompatible (varianta "A"), el intrand in sistemul de operare sub forma unei actualizari, se arata intr-un articol Digital Trends.

Specialistul Derek Halliday, de la Lookout, spune ca in ultimii ani au aparut virusi tot mai sofisticati care ataca gadgeturile prin intermediul conexiunii la Internet.

Noua versiune, denumita NotCompatible.C, ii pune pe utilizatori intr-un pericol si mai mare ...citeste mai departe despre "Virusul periculos care ameninta toate gadgeturile Android" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#virus smartphone Android, #aplicatii Android virus smartphone, #aplicatii Android tableta virus, #virus android tableta smartphone , #Stiri Social Media