Clientii PC Garage pot plati cumparaturile de pe smartphone prin intermediul solutiei SEQR

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 11:35
1641 citiri
Clientii PC Garage pot plati cumparaturile de pe smartphone prin intermediul solutiei SEQR

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, a implementat solutia SEQR care permite plata cu smartphone-ul.

"Solutia de plata 'mobile wallet' SEQR reprezinta un pas important in eCommerce, iar PC Garage se bucura sa fie primul magazin online din Romania care ofera acest serviciu clientilor sai. SEQR este un proiect inteligent, care ii va ajuta pe clientii nostri sa economiseasca timp pretios si suntem inca de acum convinsi de succesul colaborarii Seamless-PC Garage", a declarat Marius Ghenea, Presedinte Grup PC Garage.

Aplicatia poate fi descarcata de pe App Store sau Google Play

Dupa finalizarea cosului de cumparaturi, clientul trebuie sa selecteze optiunea de plata SEQR, sa scaneze codul QR de pe ecranul monitorului prin intermediul aplicatiei si sa valideze operatiunea cu codul PIN.

Dupa aprobarea tranzactiei, are chitanta salvata pe telefonul mobil si accesibila mereu. Utilizatorul nu trebuie sa introduca sau sa trimita nicio informatie legata de plata sau detaliile personale, procesul de cumparare simplificandu-se astfel semnificativ. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe App Store sau Google Play.

"Implementarea solutiei de catre PC Garage marcheaza o noua etapa in dezvoltarea SEQR pe piata din Romania, fiind primul magazin online care intra in reteaua noastra. Datorita simplitatii si sigurantei tranzactiilor, suntem siguri ca SEQR va contribui la imbunatatirea perceptiei clientilor fata de platile online si la dezvoltarea acestui segment", a spus Oana Nanulescu, Country Manager Seamless Romania.

Solutia SEQR nu transfera informatii confidentiale intre client si comerciant

SEQR a fost lansata in octombrie 2013 in Romania impreuna cu GarantiBank, prima institutie financiara care pune la dispozitie aceasta facilitate clientilor sai. Aceasta nu transfera niciodata informatii confidentiale intre client si comerciant. Solutia conecteaza contul bancar al clientului cu casa de marcat sau cu platforma online de plata a comerciantilor prin intermediul unui cod QR. Locatiile in care se poate plati cu SEQR sunt afisate pe seqr.com.

Dezvoltata de catre Seamless, SEQR este una dintre cele mai utilizata solutie "mobile wallet"in magazinele si in mediul onlinedin Suedia si din Europa.

Cu SEQR se poate plati cu smartphone-ul in magazine, restaurante, parcari si online si se pot efectua transferuri de bani fara comisioane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pcgarage solutie, #plata smartphone, #maagazin online, #comert online , #Stiri Software