Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Software > Software romanesc
A   A   A

O noua aplicatie de pontaj online - iFlow - disponibila in Romania. Echipa din spatele aplicatiei se afla la al doilea proiect de mare succes in domeniul IT

O noua aplicatie de pontaj online - iFlow - disponibila in Romania. Echipa din spatele aplicatiei se afla la al doilea proiect de mare succes in domeniul IT
Dupa cum bine stiti, Romania are printre cei mai buni oameni in domeniul IT. Astazi o sa va prezentam inca o poveste de succes din acest domeniu.
Radu Oprea si Marius Padureanu sunt doi tineri informaticieni din Alba-Iulia, cu o pasiune comuna pentru web-development. Primul lor mare proiect a fost dezvoltat pe nisa aplicatiilor destinate website-urilor de stiri si a avut succes global.

Dupa un succes global, gandul si inima au ramas tot la Romania

Echipa cunoscuta sub numele de tagDiv, si-a propus sa dezvolte o aplicatie si pentru oamenii din Romania. Desi avem cei mai buni informaticieni, tara noastra este inca in urma, fata de alte tari, la capitolul digitalizare in cadrul companiilor. De aceea, Radu si Marius au dezvoltat o aplicatie de pontaj online - iFlow - reducand munca departamentului HR, din companiile care o folosesc, cu 60% din timpul alocat acestor activitati.

"Majoritatea IT-istilor din tara noastra fac doar outsourcing, desi, in Romania este o nevoie foarte mare de digitalizare in cadrul proceselor de munca din companii, atat private cat si de stat. Noi am ales sa facem o schimbare in sensul acesta si am inceput de la departamentul HR, deoarece aceste procese ne ocupau si noua foarte mult timp. Initial, am construit aplicatia in functie de nevoile din cadrul companiei noastre si pot spune ca de cand folosim iFlow, intocmirea foii de prezenta si evidenta concediilor nu mai reprezinta un factor de stres pentru noi", povesteste Marius.

Pana in acest moment, nu mai putin de 1.350 de companii romanesti si-au creat un cont in aplicatie. "Avand un numar mare de companii inregistrate in aplicatia iFlow, am primit si foarte mult feedback din partea acestora. Feedback-ul ne ajuta sa imbunatatim constant aplicatia si sa o facem pliabila pe orice domeniu de activitate. Avem companii din fiecare domeniu, care o folosesc si sunt multumite. Cateva exemple ar fi: constructii, transport, productie, IT, restaurant, hotel, etc.. Avem si cateva organizatii guvernamentale care o folosesc, ne dorim sa fie implementata si in cadrul organizatiilor de stat, nimeni nu ar trebui sa munceasca mai mult decat este necesar. Sunt convins ca digitalizarea va fi implementata si in tara noastra, mai devreme sau mai tarziu", relateaza Radu.

7 Motive sa treci la pontaj online - iFlow


1. Pontajul calculat automat. Poti alege ce anume vrei sa se calculeze in foaia de pontaj: ore suplimentare de noapte sau in weekend, ore lucrate in zile de sarbatoare legala, etc.

2. Ai la indemana toate documentele HR frecvent folosite, de exemplu: cerere de concediu, adeverinta de salariat, si altele. Toate aceste documente se completeaza automat cu datele angajatului si datele companiei. In momentul in care se introduce un eveniment nou, ai optiunea de a printa documentul aferent, cu un singur click.

3. Oferi acces in aplicatie oricarui angajat. Salariatii isi pot trece singuri evenimentele, iar tu decizi daca le aprobi sau nu. Liderii de echipa au acces la oamenii din echipa lor, in felul acesta, pastrezi structura organizationala din companie.

4. Beneficiezi de o serie de rapoarte gata de printat. Raportul tichetelor de masa te ajuta sa stii in fiecare luna cate tichete de masa trebuie sa oferi fiecarui angajat, numarul acestora este calculat automat in functie de zilele muncite.
5. Prezinti condica de prezenta Inspectorilor Teritoriali de Munca rapid, in formatul corect.

6. Poate sustine un numar nelimitat de angajati.

7. Esti mereu informat referitor la timpul muncit de catre angajatii tai.

Aplicatia are multe beneficii pe care merita sa le testezi chiar tu. Inregistreaza-te si beneficiaza de 30 de zile cu acces 100% GRATUIT.

Parerile utilizatorilor iFlow din diferite domenii

Constructii - "Sunt foarte incantata si multumita de acest program, m-a ajutat foarte mult in contabilitate si la a tine evidenta angajatilor pentru programul de munca."

IT - "Eficienta, vizibilitate, nu mai trebuie sa ma stresez cu importanta pontarii zilnice deoarece programul o face automat. O recomand pentru ca e usor de folosit si in concordanta cu normele legislative. Si pentru ca echipa pare faina, mi-au raspuns foarte prompt."

Productie - "Fiind o companie mare, noi suntem in plin proces de implementare a aplicatiei. Momentan avem introdusi in jur de 350 de utilizatori. Rezultatele obtinute pana in prezent folosind iFlow sunt mai mult decat satisfacatoare. Noua metoda, mult mai facila si organizata de creare a pontajelor decat varianta clasica foaie-pix, a fost primita cu bratele deschise si cu multa pozitivitate de catre cei din compania noastra."

Contabilitate - "Flow ofera tuturor utilizatorilor, fie ca vorbim de angajati sau de departamentele de HR si contabilitate, o situatie a pontajului in timp real. Mai mult, aceasta aplicatie e capabila sa delege o parte din responsabilitatile de HR fiecarui angajat in parte. Aplicatia iFlow este un serviciu de automatizare eficient!"

Planuri de viitor pentru proiectul iFlow

Echipa iFlow este foarte atenta la nevoile utilizatorilor si la noile reglementari legislative, de aceea, promit ca pana la finalul anului, vor integra si un software de pontaj cu cartele in cadrul aplicatiei.

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis ca toate statele membre trebuie sa oblige angajatorii sa foloseasca un software care sa masoare timpul zilnic de lucru, al salariatilor. Nu mai pierde timp, creeaza-ti si tu un cont in aplicatia iFlow, 100% gratuit.
Facebook ShareTweet
 Luni, 27 Mai 2019, ora 08:00
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 4461 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor