Peste 200 developeri vor fi prezenti la DevHacks, cel mai mare hackathon cu impact asupra societatii

Marti, 13 Noiembrie 2018, ora 11:31
1446 citiri
Peste 200 developeri vor fi prezenti la DevHacks, cel mai mare hackathon cu impact asupra societatii

DevHacks, cea mai intensa competitie de programare, revine toamna aceasta cu cea de-a patra editie, pe 17 si 18 noiembrie, la Impact Hub.

La hackathon sunt asteptati peste 200 de programatori si pasionati de tehnologie care vor dezvolta solutii inteligente pentru o mai buna functionare a societatii.

Timp de 24 de ore peste 60 de echipe formate din programatori, designeri, product manageri si specialisti in marketing vor contribui la imbunatatirea realitatii locale, generand solutii pentru problemele cu care ne confruntam zi de zi.

Astfel, la eveniment sunt asteptati participanti indiferent de nivelul de experienta sau tehnologiile pe care le cunosc, care se pot inregistra individual sau in echipa.

Noutatea acestei editii este reprezentata de cele 6 categorii dintre care participantii au posibilitatea sa aleaga una singura la care sa participe: Future Banking, Fintech, Security, Women in Tech, Digital Transformation, Web & Mobile.

Spre exemplu, categoria Future Banking aduce o noua provocare participantilor, care vor avea posibilitatea sa imbunatateasca interactiunea intre banci si clienti prin dezvoltarea unor instrumente de management al finantelor personale. Scopul acestor instrumente fiind de a oferi cea mai buna combinatie de produse bancare, pe baza comportamentului si nevoilor clientilor.

De asemenea, in cadrul challenge-ului Security, participantii vor avea sansa sa creeze o aplicatie pentru a micsora timpul de reactie la alerte in caz de incidente.

Unul din obiectivele hackathonului este de a sustine comunitatea femeilor din domeniul tehnologiei si din acest motiv una din categoriile acestei editii este Women in Tech, care va avea ca focus dezvoltarea unor aplicatii bazate pe colaborare si diversitate.

Parte din experienta DevHacks vor fi si mentorii locali si internationali care vor sustine participantii pe toata durata competitiei, atat cu sfaturi si feedback, cat si cu idei noi. Printre acestia se afla: Giulio Fronterotta, Software Architect at Borsa Italiana - London Stock Exchange Group; Cristina Buturuga, Web Analytics Engineer - Metro Systems Romania; Erdal-Erol Ibraim, Head of IT Production - Raiffeisen Bank; Julia Biro, Community Manager, Developer Relations - Nexmo; Silviu-Tudor Serban, Founder - Helios Vision, Intel Software Innovator.

Pentru o experienta completa, zonele de Relaxing & Fun vor facilita divertismentul pe parcursul evenimentului. Partenerii nostri, Pauza de Fructe si Relaxopedia le vor stimula participantilor energia. De asemenea, conceptul de Escape Room va putea fi testat prin intermediul unei experiente VR oferita de VR Center.

DevHacks este realizat cu sprijinul partenerilor: London Stock Exchange Group, Raiffeisen Bank, Metro Systems, Cybourn, Team Extension si Hipo.ro.

Mai multe detalii despre hackathon si modalitate de inscriere pot fi accesate AICI.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DevHacks 2018 , #Programare