SoftOne Technologies a intrat pe piata din Romania

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 13:59
2247 citiri
SoftOne Technologies a intrat pe piata din Romania

SoftOne Romania, subsidiara unuia dintre cei mai importanti jucatori de pe piata solutiilor software de business din Sud-Estul Europei, SoftOne Technologies, a intrat pe piata din Romania.

Compania ofera singura solutie ERP omogena atat in Cloud, cat si pe serverul clientului care poate fi 100% personalizata in functie de nevoile clientilor.

SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner si unul dintre furnizorii cei mai importanti de solutii Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) si Business Intelligence (BI).

Compania are mai mult de 1.000 de instalari in cloud, 300 de parteneri, 500 de dezvoltatori asociati si 100 de angajati, precum si un numar total de 12.000 de clienti in varii piete internationale (Grecia, Romania, Cipru, Rusia, Bulgaria, Serbia si Turcia). La sfarsitul anului 2013, dincolo de provocarile economice din piata, SoftOne Technologies a inregistrat o cifra de afaceri de peste 5 milioane euro, o crestere de peste 19% fata de 2012.

Produsul reprezentativ, Soft1 ERP, se adreseaza companiilor in curs de dezvoltare si celor de talie medie, precum si corporatiilor mari care au nevoie de optimizarea costurilor si productivitate crescuta pentru a-si imbunatati performantele afacerii si a-si creste competitivitatea. Soft1 ERP este un sistem puternic, integrat, care unifica procesele operationale din intreaga companie, permitand automatizarea functiilor cheie din toate departamentele.

Soft1 ERP este optimizat pentru operarea in cloud, fiind singura solutie omogena de Cloud ERP disponibila pe platforma Microsoft Windows Azure care permite clientilor sa foloseasca solutia in cloud la adevaratul potential. Soft1 ERP are, de asemenea, o gama completa de aplicatii web & mobile care imbunatatesc in mod semnificativ optiunile de mobillitate a afacerii. In plus, toate modulele pot fi adaptate nevoilor clientilor si specificului industriei din care acestia fac parte, Soft1 ERP fiind singura solutie de pe piata locala care poate fi personalizata 100%.

"Ne-am extins in Romania deoarece este o piata foarte interesanta pentru solutiile de business oferite de SoftOne. Avem diferentiatori puternici - singura solutie ERP omogena atat in Cloud, cat si pe serverul clientului care poate fi 100% personalizata, la un raport pret-performanta excelent. Prin urmare, solutia noastra ERP ofera avantaje competitive si sprijina dezvoltarea companiilor intr-un mediu complex de afaceri, precum este cel romanesc", a declarat domnul Antonis Kyriazis, CEO SoftOne Technologies.

SoftOne Romania a intrat pe piata romaneasca avand o vasta experienta la nivel regional, precum si solutii inovatoare, dinamice si care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni in intampinarea nevoilor pietei locale. Compania vizeaza o crestere a retelei nationale de distribuitori oficiali de la 10 la 20 si a portofoliului de clienti de la 65 la peste 100 pana la sfarsitul anului in curs.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#solutii software, #SoftOne Romania, #solutii business SoftOne , #Stiri Software