Un student american a realizat un orasel virtual cu ajutorul jocului Minecraft

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 16:18
1807 citiri
Un student american a realizat un orasel virtual cu ajutorul jocului Minecraft

Un student din Delaware a realizat, in doi ani, un orasel virtual, cu ajutorul jocului Minecraft, scrie BBC News in editia online.

Duncan Parcells, in varsta de 19 ani, a lucrat la acest proiect, intitulat 'Titan City', in medie cinci ore pe saptamana, utilizand 4,5 milioane de caramizi virtuale pentru construirea celor 96 de cladiri si a celorlalte elemente specifice unui oras.

Prima cladire a proiectului sau a fost o replica in miniatura a World Trade Center, la care a lucrat 18 luni, pentru a fi cat mai fidela. Cu toate acestea, studentul a declarat ca, desi proiectul sau este inspirat de orasul New York, nu reprezinta o replica a metropolei americane, potrivit Agerpres.

Pentru realizarea proiectului Duncan s-a folosit de versiunea jocului Minecraft pentru consola Xbox One a celor de la Microsoft, insa acum a transferat intregul proiect pe un calculator pentru ca-i ofera mai multe oportunitati de constructie. Duncan Parcells intentioneaza sa adauge proiectului sau un aeroport si un stadion.

Titan City a fost foarte apreciat in mediul online de pasionatii din domeniul arhitecturii si de iubitorii jocului Minecraft. Jocul, foarte popular in mediul online, a ajuns, in februarie 2014, la un milion de utilizatori inregistrati, potrivit anuntului publicat pe reteaua Twitter de inventatorul jocului Markus Persson.

Microsoft a cumparat compania suedeza producatoare a jocului Minecraft, Mojang, pentru suma de 2,5 miliarde de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Minecraft ora virtual, #record Minecraft , #Stiri Software