Fiscul, pe urma propriilor angajati

Sambata, 23 Iulie 2011, ora 12:03
1511 citiri
Fiscul, pe urma propriilor angajati

Politia si Fiscul va urmari peste 120 de angajati ai Garzii Financiare, care nu au trecut examenele organizate recent in cadrul institutiei, conform NewsIn.

In urma nepromovarii examenelor organizate recent pentru a ramane in continuare sa lucreze in institutie, angajatii "au intrat in concediu de boala, ca sa nu poata fi disponibilizati", dupa cum a declarat Sorin Blejnar, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

"Din 1.375 lucratori ai Garzii Financiare au plecat acasa 329, mai mult dect ne-am propus, adica 24%", a precizat seful Fiscului. 

 

"Ma amuza naivitatea" unora dintre ei, "125 au intrat in concediu de boala, ca sa nu poata fi disponibilizati", a mai zis Blejnar. Potrivit acestuia, in acest caz este vorba de concedii medicale inchipuite si, din acest motiv, persoanele in cauza "o sa riste inclusiv o sesizare penala".  

Insa legea insa spune ca angajatii nu pot fi concediati atata timp cat se afla in concediu medical. "O sa primeasca citatie de la Parchet", a conchis Sorin Blejnar.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#fisc, #garda financiara, #anaf, #sorin blejnar, #concediere anaf , #stiri Sorin Blejnar