6 lucruri pe care fanii sporturilor ar trebui sa le stie inainte de a plasa un pariu

Miercuri, 23 Iunie 2021, ora 12:20
648 citiri
6 lucruri pe care fanii sporturilor ar trebui sa le stie inainte de a plasa un pariu
pariuri sportive FOTO: freepick.ro

In ultimii ani s-a inregistrat o crestere masiva a pasionatilor de pariuri sportive. Acestea au avut parte de o schimbare cu privire la modul in care sunt vazute atat de publicul larg care se mareste constant prin cantitatea de noi pariori entuziasti care intra in joc dar si la nivelul ligilor sportive care au inceput sa aiba parteneriate cu cele mai populare companii de gambling si betting.

In ultimele zile, datorita campionatului EURO 2020, probabil ai fost tentat sa pui propriul pariu pe unul dintre meciurile care ti-au atras atentia. Tocmai de aceea, am considerat ca cel mai bine ar fi sa-ti prezentam niste lucruri de care trebuie sa tii cont fie ca esti incepator sau poate chiar parior invatat.Din moment ce stim ca multitudinea de meciuri din ultima vreme te pot confuza, poti verifica chiar aici ce meciuri se joaca astazi.

Nu toti fanii fotbalului sunt si pariori de succes

Contrar asteptarilor, a fi pasionat de fotbal nu inseamna neaparat ca vei avea succes la pariuri. Adevarul e ca a fi un bun parior implica mai multe lucruri de care sa tii cont decat doar sa fii la curent cu meciurile. Un bun parior are in arsenalul sau un bagaj de cunostiinte despre ce insemna pariurile, este impartial atunci cand vine vorba despre echipele si meciurile pe care pariaza, are un spirit analitic bine dezvoltat si este un strateg bun. Cu alte cuvinte a fi un bun parior implica o activitate mult mai activa decat a fi doar pasionat de fotbal. Cu siguranta orice informatie suplimentara despre echipe, jucatori sau meciuri te pot ajuta in a face cele mai bune alegeri pentru pariurile tale, vei avea nevoie sa tii cont de anumite aspecte in plus.

Incepatorii in betting esueaza deseori in primele pariuri

Atunci cand te hotarasti sa plasezi primele pariuri poti fi influentat de ceea ce iti este prezentat de catre site-urile aferente de pariuri si de gambling, unde situatia pare sa fie roz pentru toata lumea si toti castiga multi bani. Adevarul este ca da, poti castiga bani, dar trebuie sa-ti pui la punct niste obiceiuri sanatoase cand vine vorba despre pariuri, obiceiuri care iti vor aduce castiguri cat mai mult pe termen lung. Este important sa faci acest lucru pentru a evita sa te pui in situatii nasoale, pentru a evita sa-ti pierzi entuziasmul pentru pariuri odata cu primii bani pierduti, pentru a deveni mai conservativ atunci cand te decizi sa pariezi si overall pentru a avea succes. Agentiile de media si industria de gambling pot sa faca ca totul sa para ca un profit sigur, dar odata ce intelegi cum merg lucrurile, totul va fi in avantajul tau.

Cunostintele despre sporturi nu inseamna cunostinte despre pariuri

Poate ca in ultima perioada nu ai ratat niciun meci al Simonei Halep in tenis sau poate ai fost prezent mereu atunci cand echipa ta de fotbal preferata a fost pe terenul de joc. Totusi, asa cum am specificat si anterior, chiar daca esti un expert in ceea ce insemna activitatea unei echipe sau a unui jucator, asta nu iti garanteaza succesul neaparat la pariuri. Atunci cand esti axat doar intr-o singura directia poti dezvolta o anume "miopie" sau intunecare a perspectivelor si nu-ti vei iesi din zona de comfort atunci cand vei alege pe ce vrei sa iti pui banii. Concluzie? Pastreaza o perspectiva cat mai larga atunci cand vine vorba de sporturi.

Pariurile doar pentru a paria nu sunt mereu recomandate

Poate te-ai gandit macar o data sa pariezi pe un meci pentru a face vizionarea lui mai palpitanta. Trebuie sa intelegi ca desi din cand in cand acest lucru poate fi in regula si este alegerea ta pana la urma, nu este recomandat sa abordezi strategia aceasta daca vrei sa nu pierzi bani. Pariaza atunci cand cunosti ambele echipe sau ambii jucatori. Pariaza cand ai o perspectiva mai larga asupra jocului si a meciului. Sau pariaza doar de dragul de a paria. Este total ok, dar stabileste-ti si asteptarile in concordanta cu premisa de la care pleci.

Nu este ideal sa pariezi pe echipa ta favorita

Poate esti fanul numarul 1 al unei echipe de fotbal, poate Conor McGregor este idolul tau sau nu ai ratat niciun meci al lui Djokovic. In orice caz daca te vei hotari sa pariezi pe ceea ce iubesti si ceea ce iti este in zona de comfort, nu poti sa iti promiti ca nu vei paria cu inima in loc sa pariezi cu creierul. Incearca sa te detasezi, cauta alte meciuri de fotbal unde echipa ta favorita nu este implicate, fa o analiza si fi impartial. Atunci sansele tale de castig vor creste substantial. Daca pariezi pe echipa favorita poti fi influentat de un sentiment de datorie sau poti doar sa o favorizezi, iar daca vei paria impotriva lor iti vei diminua placerea de a urmari meciul.

Incepe incet si sigur

Atunci cand incepi in betting ar trebui sa o faci incet si responsabil. Poate cea mai mare greseala pe care sa o eviti ar fi sa intri prea repede, cu mai multi bani decat iti permiti sa pierzi si fara informatiile necesare, in pariuri nefondate. Cauta infomatiile, plaseaza pariurile responsabil si scaleaza profiturile. Ai castigat la un pariu? Imparte acum suma initiala intr-un pariu si profitul in alt pariu. Poti sa-ti faci singur strategiile dar acesta poate fi un punct de plecare bun.

Concluzie

O sa inchei acest articol prin a mai pune inca o data emfaza pe faptul ca desi iti este prezentat pe toate canalele de marketing faptul ca poti paria cu "ochii inchisi si mainile la spate" si tot sa faci profituri, alegerea pe care ar trebui sa o faci este aceea de a paria ca un parior de succes si nu ca un novice.

#pariuri sportive, #pariuri, #pariu sport, #fotbal , #Stiri Sport