Abuz de proporții inimaginabile la TVR ! S-a descoperit câte bilete a vândut, la speculă, șeful delegației prezente la CM din Qatar

Miercuri, 18 Ianuarie 2023, ora 07:42
552 citiri
Abuz de proporții inimaginabile la TVR ! S-a descoperit câte bilete a vândut, la speculă, șeful delegației prezente la CM din Qatar
Cristian Oprean, acuzat că a vândut bilete la suprapret FOTO facebook

Televiziunea Publică a anunţat că a depus plângere penală în cazul biletelor la meciurile la Mondiale cumpărate de şeful delegaţiei TVR în Qatar, Cristi Oprean, care şi-a dat demisia din instituţie săptămâna trecută, și vine cu dezvăluire importantă.

"Ca urmare a consultării portalului oficial pus la dispoziţie de FIFA pentru comanda biletelor, reprezentanţii TVR au aflat că domnul Oprean a achiziţionat în numele TVR, dar fără să fie mandatat în acest sens, nu 64, ci 712 de tichete de acces la diferite partide ale CM de Fotbal 2022", anunţă Televiziunea Publică, conform paginademedia.ro.

Prin acţiunile sale, Cristian Oprean şi-a depăşit atribuţiile de coordonator al delegaţiei TVR la CM din Qatar şi a abuzat de poziţia sa pentru a achiziţiona şi transmite altor persoane biletele emise de reprezentanţii FIFA pentru SRTv.

Șeful Departamentului de Achiziții din cadrul Redacției Sport, prezent în calitate de „coordonator delegaţie TVR” sau „Team Leader FIFA” la Mondialul din Qatar, a fost demascat de un mail trimis de unul dintre cei căruia i-a vândut un bilet la suprapreț.

Acesta a dat un mail pe adresa TVR în care a spus totul:

„Stimați domni,

Cu puțin timp în urmă am achiziționat două bilete pentru Franța – Maroc de la un anume domn Cristi, care s-a recomandat a fi acreditat de TVR la Campionatul Mondial de Fotbal. Mi le-a înmânat într-un plic și am plătit pe ele 1.800 de euro.

Domnul Cristi este înalt și blond, cam la 45 de ani, ușor grizonat și avea numărul de telefon Qatar 00974 5171 3189.

Ne-am întâlnit în fața Hotelului Marriott. Mi-a spus că sunt locuri foarte bune, dar nu le pot folosi, pentru că mi se cer și alte acte la stadion.

Pe bilete se vede clar că costă cam 620 de euro, adică 2.400 de riali. De asemenea, se vede că scrie RoTVR pe ele.

Am de gând să reclam la FIFA acest lucru.

Aveți în foto atașate biletele și, pentru că spun adevărul, îl puteți soma pe domnul Cristi să le arate. A făcut rezervare pentru ele la FIFA și i s-au dat de acolo.

Să vă fie rușine cu asemenea reporteri!

Marian”. ...citeste mai departe despre "Abuz de proporții inimaginabile la TVR ! S-a descoperit câte bilete a vândut, la speculă, șeful delegației prezente la CM din Qatar" pe Ziare.com

#TVR, #abuz, #Cristian Oprean, #bilete specula, #vinzare , #Stiri Sport