Asya, un superiaht creat special pentru seici. Tu nu l-ai dori?

Sambata, 05 Martie 2016, ora 00:00
6885 citiri
Asya, un superiaht creat special pentru seici. Tu nu l-ai dori?
Foto: Hessen Yachts

Printii petrolului ar putea fi momiti sa umble la conturile bancare de una dintre "jucariile" de lux expuse in cadrul Salonului Nautic de la Dubai.

Superiahtul Asya, o creatie a companiei Hessen Yachts, are toate sansele sa fure privirea seicilor, vasul de 47 de metri fiind un adevarat ambasador al bunului gust si rafinamentului in materie de ambarcatiuni de lux, remarca portalul Extravaganzi.

Asya se inscrie in clasa vaselor restilizate cu dimensiuni cuprinse intre 40 si 50 de metri, superiahtul avand tot ce-i trebuie pentru a raspunde cerintelor extravagante ale milionarilor din Orientul Mijlociu.

Designul exterior poarta semnatura celebrului architect Frank Laupman, remarcandu-se prin eleganta liniilor clasice combinate cu elemente modern de arhitectura, cum ar fi peretii de sticla ai saloanelor si panourile in culori inchise de pe punti.

Modificarile aduse gamei de vase Hessen includ noi spatii destinate barcii de salvare si gadgeturilor nautice cu care te poti distra in timpul croazierelor: skyjet-uri si alte echipamente sportive.

Interiorul vasului ofera spatii mai generoase de cazare pentru membrii echipajului, dar si o recompartimentare a cabinelor de pasageri menita sa ofere un plus de confort oasetilor luati la bord.

Designul interior evolueaza in note de lux oriental, decoratorii casei Bannenberg & Rowell lasandu-se inspirati de creatiile exotice semnate de Dieter Rams, Frank Lloyd-Wright sau Tadao Ando.

Ambarcatiunea de lux este dotata cu doua motoare diesel MTU8V 4000 M63 capabile sa asigure o viteza medie de croaziera de 12 noduri, autonomia fiind de 4.000 de mile nautice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #super iaht Asya, #salon nautic Dubai, #sporturi nautice, #ambarcatiune seici , #Sporturi