Cadoul de 6 milioane de euro pe care l-au primit giuleștenii de la Dan Șucu

Marti, 11 Octombrie 2022, ora 16:15
758 citiri
Cadoul de 6 milioane de euro pe care l-au primit giuleștenii de la Dan Șucu
Dan Șucu a investit o sumă imensă la Rapid FOTO facebook

Echipa de fotbal Rapid a efectuat, marţi, primul antrenament pe noua sa baza sportivă din cartierul Bucureştii Noi, acţionarul clubului giuleştean, Dan Şucu, declarând că investiţia se ridică în total la 6 milioane de euro.

"E un moment de mare fericire pentru noi, în clipa de faţă toate terenurile sunt operaţionale. Aşteptăm şi autorizaţiile pentru construcţia clădirii destinate vestiarelor, a sălii de forţă, a sălii de recuperare. Din clipa în care obţinem autorizaţia într-un an cel mult sper să fim gata şi cu construcţia. Pe terenul mare de sus se vor antrena juniorii noştri de elită, apoi sunt terenurile pentru copiii mai mici ca vârstă. Toţi se vor uita cu plăcere cum se antrenează echipa mare. E o zonă de excelenţă. Investiţia totală, adică şi cu construcţia clădirilor, este de 6 milioane de euro, 3 milioane a costat terenul şi alte 3 investiţiile. Acesta a fost planul iniţial, probabil că vom depăşi, bugetele sunt acolo ca să fie depăşite. Aici sunt banii mei, bani impozitaţi. Puteam să fac orice cu ei, dar pentru mine important a fost să văd că mii de copii fac sport. Iar echipa mare a clubului este un exemplu pentru copii", a spus acţionarul, prezent la şedinţa de pregătire din noua bază sportivă.

Baza sportivă Mobexpert din cartierul Bucureştii Noi, fostă Constructorul, se întinde pe o suprafaţă de 3,6 hectare şi are cinci terenuri funcţionale, două la dimensiuni normale hibrid şi sintetic, şi alte trei de dimensiuni mici pentru juniorii clubului. Clădirea care urmează să fie construită va conţine vestiare, sală de forţă, sală de conferinţe, birouri, sală de mese şi relaxare, sală de refacere după efort, cabinet medical şi un mic hotel.

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a declarat la rândul său că se bucură de faptul că noua bază este chiar lângă Pro Rapid, fostul cantonament al grupării giuleştene în perioada în care era jucător.

"Este o mare fericire că suntem aici. Din păcate, când îmi arunc un ochi de partea cealaltă a gardului văd în ce stare de degradare este Pro Rapid. Nostalgii există faţă de Pro Rapid, dar mă bucur foarte mult că echipa revine acasă. Pentru că aici vom avea baza de pregătire. Fiecare jucător va avea locului lui în vestiar, e casa lor... nu departe de vechea casă Pro Rapid. Noi nu vrem să ardem etapele, uşor-uşor lucrurile se schimbă în bine, e un lucru vital pentru o echipă ...citeste mai departe despre "Cadoul de 6 milioane de euro pe care l-au primit giuleștenii de la Dan Șucu" pe Ziare.com

#Rapid, #cadou, #Dan Sucu, #baza pregatire, #Mobexpert , #Stiri Sport