Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Sport > Stiri Sport
A   A   A

Când poate fi văzut David Popovici la Europenele din România. Programul curselor și cât costă biletele

Când poate fi văzut David Popovici la Europenele din România. Programul curselor și cât costă biletele
David Popovici
Înotătorul David Popovici, dublu campion mondial de seniori, la 100 şi 200 m liber, a fost emoţionat de primirea făcută la revenirea în ţară, duminică seara, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional ''Henri Coandă'' din Otopeni, le-a mulţumit tuturor românilor care l-au urmărit la Mondialele de la Budapesta şi a adăugat că abia aşteaptă să concureze acasă, la Otopeni, cu prilejul Europenelor de juniori (5-10 iulie).
La 17 ani, David Popovici se află în ultimul an de juniorat, astfel că are dreptul să participe la competiția organizată de România.

Programul curselor și prețurile biletelor pot fi consultate pe site-ul Entertix.

În cursele în care este campion mondial de seniori, juniorul David Popovici va concura marți și miercuri, 5 și 6 iulie (la 200 metri liber), respectiv sâmbătă și duminică, 9 și 10 iulie (la 100 de metri liber).

De asemenea, David Popovici va fi implicat pe tot parcursul competiției în ștafetele României.

Prețurile biletelor variază în funcție de sesiunile de concus. Adulții vor plăti 30 de lei dimineață și 60 de lei seară, iar copiii sub 14 ani trebuie să achite 15, respectiv 30 de lei.

''De abia aştept să concurez la Europenele de juniori, vă aştept în număr cât mai mare şi de abia aştept să mă simt cum s-au simţit sportivii maghiari la aceste Campionate Mondiale, să simt cum e să concurez la mine acasă, şi vreau ca tribuna să fie cât mai gălăgioasă, să ne ajute cât mai bine să intrăm în starea de concurs. Sincer, de abia aştept să ne strige numele când urmează să avem o probă, nu numai mie, ci şi tuturor ceilalţi sportivi români, să ne simţim cu adevărat speciali. Pentru că acela e un moment cu adevărat unic. Mai urmează Europene de seniori, Mondiale de juniori, Mondiale în bazin scurt, avem un sezon competiţional destul de plin, însă cred că Europenele de juniori de la Otopeni o să fie memorabile cu siguranţă'', a declarat Popovici. ...citeste mai departe despre "Când poate fi văzut David Popovici la Europenele din România. Programul curselor și cât costă biletele" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 27 Iunie 2022, ora 12:05

 Articol citit de 404 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor