Care sunt cele mai bune ponturi pentru EURO 2020?

Vineri, 11 Iunie 2021, ora 18:09
743 citiri
Care sunt cele mai bune ponturi pentru EURO 2020?
euro 2020 FOTO: pixabay.com

Pariorii romani cauta mereu pe internet cele mai bune ponturi la pariuri, iar acum pentru ca se apropie EURO 2020, activitatea va fi mai intensa. Gasiti zeci de ponturi daca scrieti pe Google cuvintele cheie: biletul zilei. Sunt site-uri de pariuri cu vechime care pot oferi cote Euro 2020, dar si site-uri care au aparut de un an sau doi si care se ridica la nivelul cerut de pariorii romani. Prea multe optiuni reprezinta un dezavantaj, iar cei care castiga des si au si o statistica care sa demonstreze asta sunt mai greu de gasit.

Orice parior cu vechime poate avea o luna sau chiar trei luni in care sa castige des si sa fie inspirat, dar vine o perioada cand orice ar alege, nu e inspirat si alege meciurile unde apar surprize neplacute pentru pariori. Ar fi bine sa urmariti pariori care isi si argumenteaza pontul, care explica clar de ce a ales victorie sau peste 2.5 goluri in meci. Statistica este importanta intr-un pont, dar ea trebuie completata cu alte informatii clare despre meci: cati jucatori sunt accidentati sau suspendati, cum va fi vremea la ora meciului, pe ce stadion se joaca, cine va fi arbitrul partidei de fotbal.

In urmatoarele randuri o sa va prezentam care sunt cele mai bune ponturi pentru Euro 2020.

Croatia peste 4.5 goluri la acest Turneu Final la cota 1.53

Croatia este o echipa puternica cu jucatori la cele mai importante cluburi de fotbal, de la Real Madrid pana la Inter, campioana Italiei. Croatia are sanse mari de a se califica din grupe, iar asta inseamna cel putin 4 meciuri in care sa inscrie minim 5 goluri. Acest pariu pare unul dintre cele mai bune ponturi pentru Euro 2020 pentru ca aceasta echipa joaca un fotbal placut, iar daca ati vazut finala ultimului Campionat Mondial de fotbal, stiti despre ce vorbim. Finala dintre Franta si Croatia s-a terminat cu scorul final de 4-2.

Castigator Turneu, sansa dubla Franta sau Italia la cota 3.75

Franta este cea mai puternica echipa de la acest EURO 2020, iar Italia este echipa care stie cum sa ajunga in orice finala de Turneu Final. Grizmann, Benzema si Mbappe sunt intr-o forma buna, Franta poate juca fara probleme intr-un atac pozitional, dar si pe contraatac. In plus, la mijlocul terenului il au pe Kante, cel mai bun mijlocas la inchidere din intreaga lume in ultimii 3 ani. A jucat aproape perfect pentru Chelsea in finala Champions League si poate lua mingea de la adversar fara fault, dar stie sa plece si pe contraatac rapid. Daca va uitati pe lotul Italiei o sa ramaneti impresionati, avand o combinatie de jucatori cu experienta la inalt nivel si jucatori tineri care evolueaza la echipe de top din Europa.

Germania peste 7,5 goluri la EURO 2020 la cota 1.44

Germania este o masina de goluri indiferent pe cine are in fata. Daca Spania conduce cu 4-0 la pauza o alta echipa nationala, in a doua repriza nu va mai forta in atac. Nu e cazul Germaniei care a distrus Brazilia cu 7-1 la Mondialul din 2014. Daca Germania trece de grupe, va inscrie cel putin 8 goluri la acest Turneu Final fara prea mari emotii.

Joaca in mod responsabil, doar daca ai peste 18 ani si doar pe platforme licentiate.

#Euro 2020, #ponturi euro 2020, #fotbal , #Stiri Sport