Cine participa la turneul final al Cupei Hagi Danone

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 14:13
1322 citiri
Cine participa la turneul final al Cupei Hagi Danone

Componentii echipei castigatoare a Cupei Hagi Danone vor reprezenta Romania la Danone Nations Cup de la Varsovia, unde se vor intalni cu fostul international francez Zinedine Zidane, se arata intr-un comunicat remis miercuri.

Turneul final al celei de-a treia editii a Cupei Hagi Danone este programat in perioada 29 mai - 1 iunie la Cluj. La competitie vor lua parte opt echipe de club si sase formatii scolare, acestea urmand sa evolueze in doua competitii paralele. Partidele se vor disputa la Baza Sportiva Unirea, exceptie facand finala, care va avea loc la 1 iunie, de Ziua Internationala a Copilului, pe Cluj Arena.

Conform regulamentului, castigatoarele celor doua competitii isi vor disputa, intr-un meci final (Supercupa), trofeul Cupei Hagi Danone si, totodata, marele premiu, reprezentarea Romaniei la turneul internasional al Danone Nations Cup 2012, care va avea loc in Polonia.

La Finala Internationala Danone, programata in toamna, vor participa 40 de tari. Meciurile se vor disputa la Varsovia, pe National Stadium, arena de 58.000 de locuri care va gazdui in aceasta vara cinci partide ale turneului final al Campionatului European.

Cupa Hagi Danone este parte integranta a turneului de fotbal Danone Nations Cup, destinat copiilor intre 10 si 12 ani. La nivel mondial, Danone Nations Cup este cea mai importanta competitie fotbalistica pentru copii sub 12 ani, sustinuta de FIFA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cupa Hagi Danone 2012, #turneu final Cupa Hagi, #Finala Internationala Danone , #Sporturi