Cîțu l-a felicitat pe Eduard Novak pentru medalia de argint obţinută la Jocurile Paralimpice de la Tokyo: "Un ministru bun, un sportiv performant!"

Vineri, 27 August 2021, ora 11:56
324 citiri
Cîțu l-a felicitat pe Eduard Novak pentru medalia de argint obţinută la Jocurile Paralimpice de la Tokyo: "Un ministru bun, un sportiv performant!"
Eduard Novak cu medalia de argint obţinută la Jocurile Paralimpice de la Tokyo FOTO Facebook/ Eduard Novak

Premierul Florin Cîţu l-a felicitat, vineri, 27 august, pe ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, pentru medalia de argint obţinută la Jocurile Paralimpice de la Tokyo şi a urat succes tuturor sportivilor români aflaţi în competiţie.

"Încă o medalie pentru România! Felicitări, Eduard Novak pentru argintul obţinut la proba de urmărire individuală 4.000 m pe velodrom la Jocurile Paralimpice, care se desfăşoară în aceste zile la Tokyo. Un ministru bun, un sportiv performant! Baftă în continuare! Mult succes tuturor sportivilor care fac parte din delegaţia României la Jocurile Paralimpice! Mândri de voi!", a scris Cîţu, pe Facebook.

Eduard Novak i-a răspuns tot într-o postare pe Facebook:

"Mulțumesc, domnule prim-ministru Florin Cîţu, pentru susținere! Sunt fericit să pot aduce această medalie acasă. Nu aș fi reușit fără suportul colegilor din Guvernul României. Mi-ați dat curaj." ...citeste mai departe despre "Cîțu l-a felicitat pe Eduard Novak pentru medalia de argint obţinută la Jocurile Paralimpice de la Tokyo: "Un ministru bun, un sportiv performant!"" pe Ziare.com

#Florin Citu, #felicitari, #Eduard Novak, #Jocurile Paralimpice, #medalie de argint , #Stiri Sport