Cum și-a cheltuit Andreea Răducan banii câștigați din gimnastică: ”Tot ce am agonisit”

Marti, 28 Iunie 2022, ora 15:14
618 citiri
Cum și-a cheltuit Andreea Răducan banii câștigați din gimnastică: ”Tot ce am agonisit”
Andreea Răducan

Fosta mare gimnastă Andreea Răducan (38 de ani), multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, a dezvăluit într-un interviu pentru revista Viva ce-a făcut cu sumele de bani câștigate în cariera sa de gimnastă.

”Sunt o tipă destul de calculată și atentă, tocmai pentru că am muncit foarte mult pentru banii pe care i-am câștigat încă de copil. Am reușit să cheltuiesc banii destul de chibzuit. Am considerat că este înțelept, înainte de orice alt lucru pe care aș putea să îl fac, să-mi cumpăr o locuință care să fie a mea și asta am și făcut cu banii pe care i-am câștigat după încheierea activității competiționale. Tot ce am agonisit”, a spus Andreea Răducan.

”Important este să am casa mea, să am o mașină foarte bună cu care să merg în siguranță, nu să epatez, căci nu sunt genul, să pot să merg în locuri în care mi-au plăcut foarte mult, pe care le-am vizitat atunci când eram gimnastă, dar nu am putut să mă bucur îndeajuns de mult de ele și cam asta cred că a fost, nu ceva ieșit din comun”, a completat fosta sportivă.

Andreea Răducan și-a întemeiat o familie și are doi copii: Amira Sophia, care în toamnă împlinește 5 ani, și Andrei Filip, care în luna august va face 3 ani. ...citeste mai departe despre "Cum și-a cheltuit Andreea Răducan banii câștigați din gimnastică: ”Tot ce am agonisit”" pe Ziare.com

Start Up Nation vine în acest an cu un buget de 400 milioane euro. Când va fi deschis programul
Start Up Nation vine în acest an cu un buget de 400 milioane euro. Când va fi deschis programul
Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Adrian Câciu, a anunțat că 400 de milioane de euro vor fi disponibile pentru Start Up Nation 2024, pentru IMM-uri. Această sumă...
#Andreea Raducan, #bani, #gimnastica , #Stiri Sport