Cum vede Ilie Dumitrescu desfasurarea meciului Stelei de la Zurich

Joi, 03 Noiembrie 2016, ora 15:06
2915 citiri
Cum vede Ilie Dumitrescu desfasurarea meciului Stelei de la Zurich

Steaua joaca meciul retur cu FC Zurich in Elvetia, dupa ce "acasa" nu a reusit decat un rezultat de egalitate: 1-1. Situatia este modesta in ansamblu in clasamentul grupei L pentru echipa din Bucuresti: doar 2 puncte in 3 meciuri.

Liderul Villarreal joaca pe teren propriu cu Osmanlispor intr-un meci extrem de simplu, in care oaspetii au cota 9,00 pentru victorie. Asadar, pentru a-si gestiona mai departe singura viitorul in Europa League si pentru a nu depinde de jocul rezultatelor, Steaua nu are decat sansa victoriei la Zurich.

"Trupa lui Laurentiu Reghecampf se mobilizeaza bine in jocurile cu mare miza, iar un rezultat bun este posibil in Elvetia", crede si Ilie Dumitrescu, ambasador al casei de pariuri online Unibet, care este totusi rezervat in a recomanda un pariu pe victoria romanilor. Acesta subliniaza ca o calificare este posibila, cel putin teoretic, si in cazul unui scor egal.

Mai mult decat atat, ultimele 3 meciuri ale Stelei cu echipe din Elvetia s-au termina toate cu acelasi scor: 1-1. O idee ar fi asadar alegerea cotei 6,75 pentru un nou 1-1, care nu ar fi tocmai un esec pentru romani.

"Cum jocul Stelei nu convinge de cateva partide, este foarte greu de anticipat un deznodamant", explica Ilie Dumitrescu. Se poate paria insa pe situatia in care Steaua castiga cel putin o repriza la Zurich - cota 2,07 in oferta agentiei Unibet. Pariul se bazeaza pe "nevoia" Stelei de a cauta victoria, dar tine cont si de capacitatea - limitata - demonstrata de trupa lui Laurentiu Reghecampf in precedentele partide din "fotbalul mare".

Daca nu va fi o victorie romaneasca in Elvetia, cel putin vom vedea goluri; in ambele porti, considera analistul celor de la Unibet. Ilie Dumitrescu a remarcat ca Steaua si FC Zurich sunt obisnuite sa marcheze meci de meci.

"Am tras aceasta concluzie analizand ultimele zece partide ale celor doua echipe disputate in toate competitiile. Si jocul de la Bucuresti ne-a demonstrat ca ambele formatii au forta ofensiva", spune acesta.

Cota de 1,97 pentru "ambele marcheaza" se sustine perfect pe datele statistice: in ultimele zece meciuri in toate competitiile, Steaua are un singur joc fara gol inscris, iar FC Zurich a marcat de fiecare data.

Daca va pierde in Elvetia, Steaua se va distanta de primele pozitii in clasament indiferent de ceea ce se va intampla in meciul dintre Villarreal si Osmanlispor.

#cote Steaua Zurich, #Steaua Europa League , #Sporturi