Daca ai avea 400.000 de euro, i-ai da pe toti pe o bicicleta de copii?

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 09:44
1717 citiri
Daca ai avea 400.000 de euro, i-ai da pe toti pe o bicicleta de copii?

Bicicletele de copii reprezinta o achizitie foarte buna pentru fiecare familie. Nu doar ca ii obisnuiesc pe cei mici cu o viata sanatoasa, in care sportul primeaza, dar ii tin si departe de traficul ingrozitor care exista in fiecare oras mare din orice tara din Europa si nu numai.

Pedaland o bicicleta de copii, lucrurile parca se simplifica, iar organismul ramane sanatos. Copiii care se obisnuiesc de mici cu un astfel de stil sanatos de viata devin mai tarziu adultii care prefera oricand sa mearga pe bicicleta la munca si nu cu masina sau folosind transportul in comun.

Bicicletele de copii au un pret relativ accesibil, dar nu acelasi lucru se poate spune despre bicicletele pentru cei mari, care depasesc cu mult bugetul de "rasfat" lunar al fiecarui om.

Stiai ca una dintre cele mai scumpe biciclete din lume costa cat un Ferrari si este placata cu aur de 24 de carate? Costa 400.000 de dolari, fiind construita de o companie din Marea Britanie.

Aceasta valoreaza mai mult decat majoritatea masinilor care se gasesc pe strazile Londrei: "Este cea mai importanta sculptura mobila din intreaga lume. La comanda, compania noastra poate incrusta diamante in ea", a declarat Frank Fernando, directorul companiei producatoare.

Si atunci parca ti-ai dori sa fii iar mic si sa cumperi biciclete de copii, nu e asa?

Iar lucrurile nu se termina aici: totul este acoperit cu aur pe bicicleta de 400.000 de dolari, dar exista si o varianta pentru cei cu adevarat pretentiosi: bicicleta placata cu aur alb si platina. Pretul creste pentru cei care doresc sa achizitioneze un astfel de model.

Compania britanica ce realizeaza astfel de biciclete a devenit cunoscuta in urma cu 11 ani, cand a decis sa dea o nota personala unor obiecte uzuale, asa cum sunt si bicicletele.

Chiar si bicicletele pentru copii se pot bucura de "tratamentul" special. Trebuie doar sa existe bani multi, iar cel mic poate sa pedaleze, iar lantul sa fie din aur.

La Noriel, revenim cu picioarele pe pamant. Aici, descoperi biciclete de copii nu din aur, dar cu personajele favorite ale copilului tau, fara diamante, dar colorate si interesante.

Sa nu mai vorbim despre faptul ca preturile sunt accesibile si pentru toate buzunarele, astfel ca poti sta linistit: nu vei da pe biciclete de copii cat pentru o casa la mare, pe faleza.

Mai mult decat atat, transportul este gratuit. Ca sa nu platesti in plus pentru nimic. Ce spui de asta?

#bicicleta copil, #biciclete copii Noriel, #magazin biciclete copii , #Echipamente sport