După Mbappe Coman a apărut și Miculescu Lewandowski: FCSB i-a pus clauză de reziliere de 50 de milioane de euro VIDEO

Luni, 01 August 2022, ora 17:10
282 citiri
După Mbappe Coman a apărut și Miculescu Lewandowski: FCSB i-a pus clauză de reziliere de 50 de milioane de euro VIDEO
David Miculescu FOTO DigiSport

David Miculescu (21 de ani) a fost prezentat azi de Gigi Becali la "palatul" din Aleea Alexandru, alături de Bogdan Rusu.

Miculescu va îmbrăca tricoul FCSB-ului încă de la partida de miercuri din Conference League cu slovacii de la Dun. Streda.

Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro pentru ca Miculescu să joace la FCSB. Însă patronul echipei roș-albastre nu-și face griji, mai ales că el consideră că atacantul poate să ajungă la fel de mare ca Lewandowski.

"Nu mai aveam cu cine să jucăm dacă nu îl luam pe David. Când sunt copii din ăștia, să dai 1-2 milioane pe el nu e mult, pot să ajungă la 50 de milioane. La fizicul pe care îl are poate să ajungă ca Lewandowski.

Nu poate să ajungă la 20 de milioane sau la 10 milioane? De ce să nu dau 1.7 milioane pe el? Mai ales că nu dau de la mine. Iau 3 milioane pe Tănase și dau 1.7 milioane pe el", a spus Gigi Becali, conform DigiSport.

"Eu nu prea mă uit la meciuri, dar când juca UTA mă uitam mai mult pentru Miculescu. Pentru că eu sunt cu ochii după bani, să fac bani. Pentru că trebuia să iau ce e mai tânăr şi mai bun. După meciul cu Petrolul, m-a sunat MM (n.r. - Mihai Stoica) şi mi-a zis că el a câştigat singur meciul. Şi atunci am achitat clauza (n.r. - clauza de reziliere a contractului cu UTA în valoare de 1,7 milioane de euro), a venit, iar de acum încolo joacă la noi. De mâine e titular. Eu îl ştiu pe el, aşteptările de la el sunt într-un an-doi. Vreau să-l vând peste doi ani. E cuminte, liniştit, nu are vicii, m-am interesat de toate", a spus Becali despre Miculescu.

Născut la Arad în 2 mai 2001, David Miculescu este un produs al clubului UTA, el jucând până acum doar la formaţia alb-roşie. Atacantul a jucat în toate cele trei etape din actuala ediţie a Superligii, marcând 2 goluri. În sezonul precedent, el a înscris de 8 ori în 38 de meciuri în toate competiţiile.

...citeste mai departe despre "După Mbappe Coman a apărut și Miculescu Lewandowski: FCSB i-a pus clauză de reziliere de 50 de milioane de euro VIDEO" pe Ziare.com

#Miculescu, #FCSB, #Gigi Becali, #Bogdan Rusu , #Stiri Sport